jobba som ekonomikonsult.

Som ekonomikonsult hos Randstad Finance får du en karriär med varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Det är vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder.

läs mer

när vi sköter rekryteringen.

Som världsledande inom rekrytering har vi många intressanta företag som söker efter ny kompetens. Sannolikheten att just ditt drömjobb eller din drömarbetsgivare dyker upp bland våra rekryteringsuppdrag är stor. Vi utgår från dina kvalifikationer och framtida ambitioner, så att du hamnar helt rätt.

lediga jobb

randstad finance.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men ibland är helheten större än summan av delarna. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att ett plus ett blir tre.

underkonsult.

För dig som är egenföretagare eller som ingår i ett nischat specialistbolag finns det många fördelar med att välja Randstad Finance som samarbetspartner. Bland annat så behåller du din frihet, men ökar din trygghet.

vårt erbjudande

traineeprogram för ekonomer.

Är du bättre än genomsnittet, har en examen inom ekonomi och vill ha en karriär utöver det vanliga? Då kan Randstad Future Talent vara något för dig. Vi söker dig som vill utveckla dig själv och din karriär till något alldeles extra. Vi skapar förutsättningar för en framgångsrik start på karriären.

läs mer

bli sökbar i vår databas.

registrera cv här
skriva cv-så gör du.jpg

skriva CV, så gör du.

För att lyckas med ditt CV bör du anpassa innehållet efter vad som efterfrågas i jobbannonsen. Här får du tips om hur du skriver CV, hittar exempel på CV och även en CV-mall.
 

läs mer

karriären stannat upp.jpg

karriären har stannat upp – vad gör jag?

Först när du vet vad du kan, vad du vill och vart du vill, kan du komma dit. Du måste själv ta ansvar för din utveckling. Det menar i alla fall Paulina Gustafsson, coach på Randstad RiseSmart.

läs mer