bemanning och rekrytering inom försäljning.

Oavsett om du söker Key Account Manager eller junior fältsäljare hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering av säljare inom alla positioner och branscher.

kontakta oss

säkra bolagets tillväxt med försäljningsteamet.

Det är dina säljare som är avgörande för huruvida ditt företag kommer att växa i den takt ni avser. Därför är det vikigt att säkerställa att du har rätt medarbetare på plats. Låt inte dina konkurrenter vinna marknadsandelar enbart för att de har den bästa säljorganisationen. 

kontakta oss

vi hjälper till

På Randstad är vi specialister på bemanning och rekrytering av säljare inom alla branscher. Vi är flexibila, har ett stort nätverk och framför allt kan vi försäljning. På så vis har vi rätt förutsättnignar för att kunna tillsätta rätt säljare i din organisation. 

vanliga roller vi tillsätter inom försäljning.

 • Account manager
 • Fältsäljare
 • Key account manager
 • Mediasäljare
 • Säljare
 • Säljchef
 • Teknisk säljare
 • Telefonförsäljare

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.

  

workforce360.

 • 2021 Talent Trends Report
  2021 Talent Trends Report När vi nu går in i en förändrad global ekonomi efter ett omtumlat 2020 behöver företagen anpassa och förnya sin kompetensförsörjningsstrategi. Vi har samlat insikter från 850 HR-chefer och ledare på 17 marknader världen över som hjälper företag att forma sin organisation och möta framtidens utmaningar och möjligheter. I rapporten listar vi de 10 främsta arbetsmarknadstrenderna du behöver ha koll på för att kunna anpassa din kompetensförsörjningsstrategi och bli en attraktiv arbetsgivare. Ladda ner den här.
 • mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess
  mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess En av de främsta delarna när det kommer till att bygga en stark personalstyrka är rekryteringsprocessen. Men den är också en viktig del i ditt varumärke som arbetsgivare, och avgörande för att främja mångfald på arbetsplatsen. Varje steg i processen behöver vara inkluderande för att attrahera alla olika målgrupper, och visa dig som en attraktiv arbetsgivare där människor med olika bakgrunder kan känna tillhörighet. Vi har tagit fram en guide som beskriver den rutin vi har utvecklat för att stödja en mångfaldsfrämjande rekryteringsprocess.