Bemanning & rekrytering inom försäljning | Randstad

bemanning och rekrytering inom försäljning.

Oavsett om du söker Key Account Manager eller junior fältsäljare hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering av säljare inom alla positioner och branscher.

kontakta oss

Som du vet påverkas ett företags försäljning av ett antal externa faktorer som ofta är utom företagets egen kontroll.

Men det finns ett sätt att garantera fler potentiella kunder och öka era chanser till merförsäljning - genom att ha en riktigt bra säljteam.

Det är dina säljare som är avgörande för huruvida ditt företag kommer att växa i den takt ni avser. Därför är det vikigt att säkerställa att du har rätt medarbetare på plats. Låt inte dina konkurrenter vinna marknadsandelar enbart för att de har den bästa säljorganisationen. 

Det är här vi kan hjälpa till. På Randstad är vi specialister på bemanning och rekrytering av säljare inom alla branscher. Vi är flexibila, har ett stort nätverk och framför allt kan vi försäljning. På så vis har vi rätt förutsättnignar för att kunna tillsätta rätt säljare i din organisation. 

Vi hjälper våra kunder att tillsätta följande typer av tjänster:

  • Account manager
  • Fältsäljare
  • Key account manager
  • Mediasäljare
  • Säljare
  • Säljchef
  • Teknisk säljare
  • Telefonförsäljare

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt säljare som ser till att dina tillväxtmål uppnås. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

så har vi hjälpt våra kunder

"Att outsourca rekryteringsprocessen gör att vi kan fokusera på det vi kan bäst och förbättra kvaliteten i vårt arbete. Att dessutom ha jobbat med en och samma person så pass länge är oslagbart. Vår kontaktperson känner oss och vi förstår varandra, vilket höjer kvaliteten och underlättar hela processen."
Steven Rutland, VD, Safegate

se alla kundreferenser

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer