randstad i sverige från landsbygd till storstad.

Randstad här hemma i Sverige har en tvådelad historia. Vi är både den globala storspelaren, men också småstadsaktören med stark lokal närvaro och kunskap om Sveriges alla hörn. Nedan kan du läsa mer om vilka vi är.

här finns vi

om randstad i sverige.

Vi må vara bland de största i världen, men nyckeln till vår framgång här hemma är helt enkelt människorna. Sveriges befolkning. Det är våra kontakter som sitter i landets både största och minsta företag, våra interna medarbetare som varje dag jobbar för en trygg arbetsmarknad med jämställdhet och mångfald, och inte minst våra konsulter och kandidater som har erfarenhet från alla olika yrkesområden, branscher och delar av världen.

vårt uppdrag.

Vi har ett viktigt uppdrag - att hjälpa människor till en utvecklande karriär, och företag att hitta rätt medarbetare. Detta gör vi genom att finnas tillgängliga i hela vårt avlånga land, inom i princip alla branscher, kompetensområden och karriärens olika faser.

Randstad i Sverige består av två varumärken: Randstad som är specialiserade inom rekrytering, bemanning och konsultuthyrning, och Randstad RiseSmart som är vårt omställningsbolag.

här började vi.

Randstads resa i Sverige startade 2004 i samband med ett förvärv av bemanningsföretaget Arvako. Under åren har vi vuxit och blivit ett av landets ledande HR-service företag och vi finns idag på omkring 40 orter runt om i Sverige.

2016 förvärvade Randstad det nordiska bemanningsföretaget Proffice Group och under hösten samma år bytte Proffice namn till Randstad. läs mer

2019 blev specialistbolagen Dfind, med specialisering på kompetenser inom ekonomi, IT, naturvetenskap och teknik, en del av Randstad. läs mer

mission.

Vår målsättning är att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. Vi hjälper företag att bli mer framgångsrika, och arbetssökande att uppnå sina drömmar. Det kan sammanfattas med vår mission – Shaping the world of work. 

våra värderingar.

På Randstad arbetar och lever vi utifrån våra värderingar: to know, to serve, to trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Dessa genomsyrar och guidar oss i allt vi gör.

läs mer

alla har en plats på arbetsmarknaden.

Student, nyutbildad, senior. Byggarbetare, ingenjör, läkare - det finns en plats för dig. Genom Randstad finns flera karriärvägar att gå, oavsett var i karriären eller inom vilken bransch du befinner dig.

se karriärmöjligheter

vårt erbjudande till sveriges företag.

Du är expert på din verksamhet - vi är experter på att hitta rätt personal. Tillsammans tar vi fram vi en lösning som är anpassad efter just ditt behov, och som hjälper dig att lyfta ditt företag samtidigt som du bidrar till en trygg arbetsmarknad.

våra tjänster

hitta kontor.

Välj ditt lokala kontor.