randstad sverige.

Som ett av världens största HR-serviceföretag är vi en stabil partner, men det är den nära, personliga kontakten med våra uppdragsgivare på lokal nivå som är nyckeln till vår framgång.

Randstad i Sverige består av tre varumärken: Randstad, Dfind och Antenn. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. Randstad erbjuder bemanning och rekrytering inom alla kompetensområden medan Dfind är specialiserade inom IT, ekonomi, teknik och Life Science. Antenn är vårt omställningsföretag.

Randstad Sverige är auktoriserat av Bemanningsföretagen. Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav som bland annat omfattar etiska regler, kollektivavtal, jämställdhetsplan, ansvarsförsäkring och allmänna leveransvillkor. Bemanningsföretagen ingår i Almega och är medlemmar i Svenskt Näringsliv.

2016 förvärvade Randstad det nordiska bemanningsföretaget Proffice Group. Samma höst bytte Proffice namn till Randstad.

mission

Randstad har en målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar. Det kan sammanfattas med vår mission – Shaping the world of work

kärnvärden

På Randstad arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests.

To know 

Som experter vet vi att det ofta är detaljerna som betyder mest. Därför lägger vi stor vikt vid att lära känna våra kandidater och våra kunder, för att veta var de befinner sig idag och var de vill vara imorgon.

To serve

Vi blir framgångsrika genom vår vilja att alltid förmedla utmärkt service och genom vår strävan att alltid överträffa förväntningarna.

To trust

Vi värdesätter våra relationer och behandlar alla människor med respekt. 

Striving for perfection

Vi arbetar ständigt för att förbättra och effektivisera vårt arbete.

Simultaneous promotion of all interests

Alla parter ska vara nöjda när vi gör affärer.

söker du personal? kontakta oss!