hyra personal snabbt och flexibelt.

I dagens föränderliga omvärld blir det allt svårare att planera för framtiden. Genom att anlita oss för att hyra personal och bemanningslösningar får du en flexibel personalstyrka och kan anpassa resurserna utifrån ditt behov.

kontakta oss

då passar det att hyra personal.

De flesta företag behöver någon gång extra personal under en begränsad period. Det kan röra sig om specialistkompetens för ett projekt, föräldravikariat, sjukfrånvaro eller produktionstoppar. Vi har lång erfarenhet av att hyra ut personal och har hjälpt både stora och små företag att lösa sin personalbrist. Oavsett hur ditt behov ser ut hjälper vi dig gärna när du behöver hyra in personal.

vi anpassar lösningen för dig.

För oss är det inte bara viktigt att kunna leverera personal snabbt och effektivt, vi lägger även stor vikt vid att lära känna våra kunder och förstå deras företagskultur och arbetsstruktur. Det gör vi genom vår unika 360-modell, där du som kund har en och samma kontaktperson under hela processen. På så sätt kan vi matcha ditt behov mot rätt konsult samtidigt som vi säkerställer att ingenting faller mellan stolarna. 

jag vill veta mer

därför randstad.

Vi har levererat bemanningslösningar till företag i 60 år, men det är inte det viktigaste. Vi vet vad som händer på arbetsmarknaden, vi lär känna våra kunder och kandidater och kan leverera rätt person till rätt arbetsplats.

fördelar med att hyra personal.

 • Medarbetaren kommer snabbt på plats, du behöver inte tänka på rekryteringsprocessen.
 • Du får personal för den tid du behöver och betalar bara för de timmar våra konsulter arbetar hos dig.
 • Du lär känna nya, potentiella medarbetare om du behöver anställa framöver.
 • Vi tar ansvar för lön och betalar alla kostnader som är kopplade till konsulterna.

jag vill veta mer

snabbt och flexibelt.

Tack vare vår långa närvaro på marknaden har vi hunnit skaffa oss ett brett nätverk och en gedigen kandidatbank. Det gör att vi kan vara både snabba och flexibla med bemanningen oavsett omfattningen av ert personalbehov.

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur våra bemanningslösningar kan hjälpa dig och din verksamhet.

  

hitta kontor.

Välj ditt lokala kontor.

workforce360: rekrytering

 • mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess
  mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess En av de främsta delarna när det kommer till att bygga en stark personalstyrka är rekryteringsprocessen. Men den är också en viktig del i ditt varumärke som arbetsgivare, och avgörande för att främja mångfald på arbetsplatsen. Varje steg i processen behöver vara inkluderande för att attrahera alla olika målgrupper, och visa dig som en attraktiv arbetsgivare där människor med olika bakgrunder kan känna tillhörighet. Vi har tagit fram en guide som beskriver den rutin vi har utvecklat för att stödja en mångfaldsfrämjande rekryteringsprocess.
 • från labbet till kompetensbranschen - det här är våra konsultchefer
  från labbet till kompetensbranschen - det här är våra konsultchefer Randstad Life Sciences är specialister på kompetenser inom life science, som är en tvärvetenskaplig forskningsgren som innefattar ett brett fält av yrkesroller med grund inom kemi och/eller biologi. I den här artikeln får du lära känna oss som arbetar här lite bättre. Våra medarbetare Ann Rütt som är Sales Consultant och Patricia Torregrosa som är Senior Konsultchef berättar om varför man som naturvetare väljer att börja arbeta med kompetensförsörjning.
 • träffa konsultcheferna på randstad finance
  träffa konsultcheferna på randstad finance Randstad Finance är specialiserade på kompetenser inom ekonomi, finans och lön. I den här artikeln får vi lära känna konsultverksamheten i Stockholm lite bättre. Vi träffar Helena Ålander och Lena Reichard som båda arbetar som konsultchefer, som berättar mer om varför man som ekonom väljer att bli konsultchef, hur en drömförfrågan från en kund ut och varför de har så nöjda och välmående konsulter.