traineeprogram för framtidens talanger.

Vill du utveckla dig själv och din karriär till fullo? Är du bättre än genomsnittet och har en examen inom IT, ekonomi, teknik eller naturvetenskap? Då är Randstad Future Talent traineeprogrammet för dig. Vårt unika traineeprogram för specialister innebär en framgångsrik start på karriären.

därför trainee.

Under de tre år som traineeprogrammet pågår kommer du att få uppleva det många inte upplever på tio yrkesår. Du blir en del av ett team där du utvecklas tillsammans med andra drivna, ambitiösa och smarta traineer. Ni kommer stöttas och utmanas för att nå steget längre.

personlig utbildningsplan.

Med hjälp av experter på juniora talanger i arbetslivet får du som trainee en egen skräddarsydd utbildningsplan för personlig utveckling inom bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation.

school of work.

Vår utbildningsplan är unik för vårt program och något som vi är extra stolta över.

såhär fungerar traineeprogrammet.

Som trainee ingår du i ett traineeteam om 12 platser inom kompetensområdena Technologies, Finance, Life Sciences och Engineering.

Randstad Future Talent Trainee är nytt i Sverige, men är sedan många år ett väletablerat koncept inom Randstad globalt. Du kommer att vara en viktig del av en grupp som har stora möjligheter att forma och tycka till om er utveckling och ert gemensamma traineeprogram. 

ansök idag.

Låter Randstad Future Talent Trainee som något för dig? Programmen startar varje halvår så hör gärna av dig till oss om du har frågor, vill veta mer eller är interesserad.