traineeprogram för framtidens talanger.

Vill du utveckla dig själv och din karriär till fullo? Studerar du eller har du nyligen tagit examen inom IT, ekonomi, teknik eller naturvetenskap? Är du driven och ser dig själv som framtidens ledare eller specialist inom ditt område? Då kan vi erbjuda dig en framgångsrik start på karriären genom vårt unika traineeprogram för specialister. Bli en del av Randstad Future Talent Trainee och ta din personliga utveckling och karriär till nästa nivå.

därför trainee.

Som Trainee blir du en del av ett ambitiöst team där traineer från olika branscher samverkar. Tillsammans kommer ni att utmanas och stöttas för att nå steget längre, både i er karriär och på ett personligt plan. Under programmets två år kommer ni att få unika erfarenheter och möjligheter till utveckling.

personlig utbildningsplan.

Under programmets gång får du som trainee en skräddarsydd utbildningsplan för din personliga utveckling, vilken vi kallar för School of work. Utbildningen är framtagen av experter på juniora talanger och behandlar bland annat stresshantering, kommunikation, samverkan, målsättning, ledarskap och innovation.

school of work.

Vårt utbildningspaket för personlig utveckling är unikt för vårt program och något som vi är extra stolta över. School of work består av utbildningsdagar, vidareutbildning samt personliga coachtillfällen tillsammans med en certifierad psykolog. 

om.

Randstad Future Talent Trainee är ett väletablerat koncept inom Randstad globalt och har nu även tagit fäste i Sverige.

såhär fungerar traineeprogrammet.

Som trainee ingår du i ett traineeteam om tolv platser där kompetensområdena Technologies, Finance, Life Sciences och Engineering blandas. Under dina två år som trainee kommer du att arbeta som konsult inom ditt specialistområde, samtidigt som stort fokus ligger på din personliga utveckling. Vi tror på ständig utveckling.

Som trainee får du inte bara ett språng ut i karriären, utan har även chans att vara med och utveckla programmet som helhet. Traineeprogrammet är till för dig som vill utvecklas, och därför vill vi att du är med och gör det tillsammans med oss.

vill du veta mer?

Låter Randstad Future Talent Trainee som något för dig? Programmen startar varje halvår så hör gärna av dig till oss om du har frågor, vill veta mer eller är interesserad.