hitta rätt jobb för dig.

Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att göra karriär. Oavsett om du letar efter ditt första jobb eller arbetat längre hjälper vi dig inom yrkesområdena nedan.

administration & kontor.

Vi söker kontinuerligt efter medarbetare inom kontor och administration till exempel administratörer, projektledare och receptionister.

hitta jobb

ekonomi, finans & lön.

Vi erbjuder jobb inom ekonomi, finans och lön. Oavsett om du ska ta ditt första steg ut på arbetsmarknaden eller har flera års erfarenhet inom branschen så har vi ett jobb som passar just dig.

läs mer

försäljning.

Vi hjälper dig att ta nästa steg i karriären och har många spännande tjänster att erbjuda, allt från innesäljare och telefonförsäljare till utesäljare och storkundssäljare.

hitta jobb

HR.

Vi söker kontinuerligt efter beteendevetare, HR-generalister, personalvetare, rekryterare, HR Business Partners m.m.

hitta jobb

industri, produktion & verkstad.

Oavsett om du söker jobb som produktionsledare, svetsare, operatör eller något annat inom produktion och verkstad kan vi hjälpa dig att hitta ditt nästa jobb.

hitta jobb

IT.

Vi hittar rätt i nätverket. Randstad har lediga jobb inom IT över hela Sverige. Vi söker alltid efter exempelvis utvecklare, programmerare, testare och nätverkstekniker.

läs mer

kundtjänst, service & handel.

Vi har massor av spännande jobb inom kundtjänst, service och handel. Du kan välja att bli rekryterad direkt till kund eller jobba som konsult.

hitta jobb

lager, logistik & transport.

Vi arbetar både med rekryteringar och konsultuppdrag och erbjuder jobb som t.ex. lagerchef, speditör eller truckförare.

hitta jobb

life science.

Vi på Randstad Life Sciences letar ständigt efter de vassaste naturvetarna som vill utvecklas och göra skillnad. Vi jobbar med spännande kunder som erbjuder både kortare och längre uppdrag inom många olika områden i branschen.

hitta jobb

media, kommunikation & marknad.

För dig som söker jobb inom kommunikation och marknadsföring har vi både utvecklande och kreativa jobb att erbjuda.

hitta jobb

sjukvård & hälsa.

På Randstad är vi specialister på jobb inom sjukvården och söker löpande bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare.

läs mer

teknik.

Oavsett om du vill bli utrekryterad till någon av våra kunder, söker en trygg anställning som teknikkonsult hos oss, eller vill jobba som underkonsult genom ditt eget företag, har Randstad Engineering spännande jobbmöjligheter för dig.

läs mer