yrkesområden

På Randstad är vi experter på att hjälpa arbetssökande att hitta rätt jobb. Oavsett om du är specialist på det du gör, har kommit långt i karriären eller är ung och saknar erfarenhet kan vi hjälpa dig till ditt nästa jobb.

Genom oss kan du jobba som uthyrd konsult eller bli direktrekryterad till en tjänst hos någon av våra kunder. Vi har tusentals lediga jobb från Kiruna i norr till Malmö i söder, förhoppningsvis något som passar just dig.

Vi har valt att specialisera oss inom:

  administration & kontor

  Vi söker kontinuerligt efter t ex administratörer, projektledare och receptionister till våra kunder inom området kontor och administration.

  Hos oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad direkt till vår kund. Våra konsultchefer och rekryterare har lång erfarenhet av branschen och vi kan erbjuda många intressanta jobb inom området.

  ekonomi, lön & inköp

  Vill du jobba som redovisningsekonom, controller, ekonomiassistent, löneadministratör eller ekonomichef? Eller är du mer intresserad av något annat jobb inom ekonomi, lön eller inköp? Vi är erfarna inom området och har hjälpt många ekonomer att hitta rätt jobb.

  Genom åren har vi samarbetat med en mängd olika företag, vilket gett oss ett omfattande kontaktnät. Därför erbjuder vi ett brett urval tjänster inom ekonomi, lön och inköp.

  försäljning

  Som säljare är du företagets ansikte utåt och ansvarar ofta för den första kundkontakten. För oss är det viktigt att hitta den perfekta matchningen mellan dig som söker jobb inom försäljning och ett företag som vill rekrytera. Vi vill lära känna dig och dina karriärambitioner för att kunna hitta ditt drömjobb.

  Vi hjälper dig att ta nästa steg i karriären och har många spännande tjänster att erbjuda, allt från innesäljare och telefonförsäljare till utesäljare och storkundssäljare.

  HR

  Vi söker kontinuerligt efter bland annat beteendevetare, HR-generalister, personalvetare, rekryterare och HR Business Partners.

  Föredrar du att jobba som konsult eller vill du bli rekryterad direkt till en av våra kunder? Hos oss på Randstad har våra konsultchefer och rekryteringskonsulter gedigen erfarenhet, speciellt av HR-branschen. Vårt täta samarbete med våra kunder gör att vi kan erbjuda dig både utmanande och utvecklande jobb inom HR.

  industri, produktion & verkstad

  Söker du jobb inom produktion eller verkstad har vi en mängd olika tjänster att erbjuda över hela landet. Vi arbetar både med rekrytering och konsultuppdrag och samarbetar med många framgångsrika och innovativa företag.

  Oavsett om du söker jobb som produktionsledare, svetsare, operatör eller något annat inom produktion och verkstad kan vi hjälpa dig att hitta ditt nästa jobb.

  IT

  IT-sektorn med sin specialisering och mängder av nischer och subområden, har en ständigt hög efterfrågan på både kvalificerad och specialiserad kompetens. 

  Alla jobb inom IT hanteras främst av vårt specialistbolag Dfind IT. Förutom att de erbjuder dig utvecklande och utmanande jobb inom IT får du även en öppen, informell och opartisk rådgivning gällande din karriär.

  kundtjänst, service & handel

  Kundtjänstmedarbetare och växelpersonal är kontinuerligt efterfrågade och vi letar därför efter dig som är social och gillar när det är full fart på jobbet. Du kan välja mellan att jobba som konsult eller att bli rekryterad direkt till en av våra kunder. Våra konsultchefer och rekryteringsspecialister har mångårig erfarenhet av att rekrytera just kundtjänstpersonal. 

  lager, logistik & transport

  Oavsett om du söker jobb som lagerchef, speditör eller truckförare har vi många jobb att erbjuda.

  Vi arbetar både med rekryteringar och konsultuppdrag och samarbetar med många företag över hela landet. Kolla in våra lediga tjänster och skapa gärna en jobbevakning för att hålla dig uppdaterad.

  life science

  Alla våra jobb inom Life Science hanteras av vårt specialistbolag Dfind Science & Engineering. Alla som jobbar på Dfind är själva naturvetare vilket innebär att du alltid får prata med en person som är insatt i området. 

  Dfind Science & Engineering erbjuder tjänster som till exempel laboratorieingenjör, processingenjör, QC-kemist, produktspecialist och säljare inom Life Science.

  media, kommunikation & marknad

  För dig som söker jobb inom kommunikation och marknadsföring har vi både utvecklande och kreativa jobb att erbjuda. Våra kunder varierar mellan globala koncerner och statliga myndigheter till mindre, privata företag. Du som vill jobba med media, kommunikation eller marknad kan antingen jobba som konsult eller bli rekryterad direkt till en av våra kunder. 

  sjukvård

  På Randstad är vi specialister på jobb inom sjukvården och söker löpande bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Med oss som arbetsgivare kan du vidga dina vyer, utöka dina kunskaper, få ett bredare nätverk och mer spännande arbetsuppgifter.

  Söker du jobb i Norge kan vi hjälpa dig med det också.

  teknik

  Alla våra jobb inom teknik hanteras främst av vårt specialistbolag Dfind Science & Engineering som har gedigen erfarenhet inom just detta. Förutom erbjudanden om attraktiva positioner får du även en informell och objektiv karriärrådgivning. 

  Vi samarbetar med flera olika företag och som världens näst största HR-serviceföretag kan vi även erbjuda globala karriärmöjligheter.

  utbildning & barnomsorg

  Barnskötare, lärare, rektorer och pedagoger är efterfrågade och vi letar efter dig som har någon av dessa kompetenser. Är du intresserad av att jobba som konsult eller bli rekryterad? Initialt kommer du då att få träffa en av våra konsultchefer eller rekryteringsspecialister som har både insikt och branscherfarenhet. Tack vare ett mycket gott samarbete med våra kunder erbjuder vi ett stort urval pedagogiska jobb inom utbildning & barnomsorg.