tusentals jobb bara ett klick bort.

Vi är experter på att hjälpa arbetssökande att göra karriär. Oavsett om du letar efter ditt första jobb eller arbetat längre hjälper vi dig inom följande yrkesområden.

hitta jobb

administration & kontor

Vi söker kontinuerligt efter medarbetare inom kontor och administration till exempel administratörer, projektledare och receptionister.

hitta jobb

ekonomi, lön & inköp

Vi erbjuder ett brett urval tjänster inom ekonomi, lön och inköp bland annat som redovisningsekonom, controller, ekonomiassistent, löneadministratör eller ekonomichef.

hitta jobb

 

försäljning

Vi hjälper dig att ta nästa steg i karriären och har många spännande tjänster att erbjuda, allt från innesäljare och telefonförsäljare till utesäljare och storkundssäljare.

hitta jobb

HR

Vi söker kontinuerligt efter beteendevetare, HR-generalister, personalvetare, rekryterare, HR Business Partners m.m.

hitta jobb

industri, produktion & verkstad

Oavsett om du söker jobb som produktionsledare, svetsare, operatör eller något annat inom produktion och verkstad kan vi hjälpa dig att hitta ditt nästa jobb.

hitta jobb

IT

Vårt specialistbolag Dfind IT kan erbjuda dig utvecklande och utmanande jobb inom IT-branschen.

hitta jobb

kundtjänst, service & handel

Vi har massor av spännande jobb inom kundtjänst, service och handel. Du kan välja att bli rekryterad direkt till kund eller jobba som konsult.

hitta jobb

lager, logistik & transport

Vi arbetar både med rekryteringar och konsultuppdrag och erbjuder jobb som t.ex. lagerchef, speditör eller truckförare.

hitta jobb

life science

Vårt specialistbolag Dfind Science & Engineering erbjuder tjänster som laboratorie- och processingenjör, QC-kemist, produktspecialist, säljare inom Life Science m.m.

hitta jobb

media, kommunikation & marknad

För dig som söker jobb inom kommunikation och marknadsföring har vi både utvecklande och kreativa jobb att erbjuda.

hitta jobb

sjukvård & hälsa

På Randstad är vi specialister på jobb inom sjukvården och söker löpande bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare.

läs mer

teknik

Vi letar ständigt efter skickliga och ambitiösa ingenjörer eller specialister inom teknikområdet som vill ta nästa steg i karriären.

hitta jobb