Bemanning och rekrytering inom HR | Randstad

bemanning och rekrytering inom HR.

På Randstad är vi specialister inom bemanning och rekrytering av kompetenser inom HR. Vi förstår människor och kan tryggt matcha rätt person för ditt företag.

kontakta oss

HR är en viktig funktion för att stötta chefer och medarbetare och hjälpa ditt företag att växa. Tillsammans med chef och ledning ser medarbetarna på HR till att dina nyckelpersoner är nöjda och produktiva och att dina medarbetare få det stöd de behöver för att nå målen ni satt upp.

På Randstad är vi specialister inom bemanning och rekrytering av kompetenser inom HR. Vi vet att rätt kompetens inom HR spelar en viktig roll när du ska bygga team som driver tillväxten. HR spelar också en viktig roll för att bygga framgångsrika team utifrån organisationens kultur och affärsmål. 

När vi hjälper dig som kund med bemanning eller rekrytering inom HR ser vi alltid till att hitta just den kompetens ni behöver och att personen även matchar ert företagskultur och era mål. Våra rekryterare är experter på att attrahera kandidater vars talang och engagemang reflekterar och möter ditt företags behov.

Här är några av de kompetenser vi kan hjälpa dig med:

  • HR-chef
  • HR business partner
  • HR-assistent
  • HR-specialist
  • Karriärcoach
  • Rekryterare

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa till att bygga en HR-avdelning som ser till alla era behov och som får ert företag att fortsätta växa. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

 

så har vi hjälpt våra kunder

"En bra kravprofil är nyckeln till en lyckad rekrytering, det kräver en erfaren rekryterare med god förståelse. Tillsammans med Randstad kom vi fram till en kravprofil som var rätt för organisationen – både idag och i framtiden. Något som resulterade i en lyckad rekrytering av personaldirektör."
– Ulf Nyqvist, kommundirektör, Karlstads kommun

läs hela artikeln

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer