bemanning och rekrytering inom HR.

På Randstad är vi specialister inom bemanning och rekrytering av kompetenser inom HR. Vi förstår människor och kan tryggt matcha rätt person för ditt företag.

kontakta oss

HR är en viktig funktion för att stötta chefer och medarbetare och hjälpa ditt företag att växa. Tillsammans med chef och ledning ser medarbetarna på HR till att dina nyckelpersoner är nöjda och produktiva och att dina medarbetare få det stöd de behöver för att nå målen ni satt upp.

På Randstad är vi specialister inom bemanning och rekrytering av kompetenser inom HR. Vi vet att rätt kompetens inom HR spelar en viktig roll när du ska bygga team som driver tillväxten. HR spelar också en viktig roll för att bygga framgångsrika team utifrån organisationens kultur och affärsmål.

kontakta oss

hitta rätt HR-personal.

När vi hjälper dig som kund med bemanning eller rekrytering inom HR ser vi alltid till att hitta just den kompetens ni behöver och att personen även matchar er företagskultur och era mål. Våra rekryterare är experter på att attrahera kandidater vars talang och engagemang reflekterar och möter ditt företags behov.

kontakta oss

randstad

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

vanliga roller vi tillsätter inom HR.

 • HR-chef
 • HR business partner
 • HR-assistent
 • HR-specialist
 • Karriärcoach
 • Rekryterare

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.

  

workforce360.

 • 2021 Talent Trends Report
  2021 Talent Trends Report När vi nu går in i en förändrad global ekonomi efter ett omtumlat 2020 behöver företagen anpassa och förnya sin kompetensförsörjningsstrategi. Vi har samlat insikter från 850 HR-chefer och ledare på 17 marknader världen över som hjälper företag att forma sin organisation och möta framtidens utmaningar och möjligheter. I rapporten listar vi de 10 främsta arbetsmarknadstrenderna du behöver ha koll på för att kunna anpassa din kompetensförsörjningsstrategi och bli en attraktiv arbetsgivare. Ladda ner den här.
 • mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess
  mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess En av de främsta delarna när det kommer till att bygga en stark personalstyrka är rekryteringsprocessen. Men den är också en viktig del i ditt varumärke som arbetsgivare, och avgörande för att främja mångfald på arbetsplatsen. Varje steg i processen behöver vara inkluderande för att attrahera alla olika målgrupper, och visa dig som en attraktiv arbetsgivare där människor med olika bakgrunder kan känna tillhörighet. Vi har tagit fram en guide som beskriver den rutin vi har utvecklat för att stödja en mångfaldsfrämjande rekryteringsprocess.
 • så introducerar du nya medarbetare på distans
  så introducerar du nya medarbetare på distans En av de många utmaningar som företag världen över ställdes inför till följd av covid-19-pandemin var en stor ökning av antalet distansarbetare. Medan vissa arbetsgivare redan var bekanta med konceptet, var det för många företag en helt ny utmaning att hantera. Introduktionsprocessen är ett exempel. Arbetsgivare som anställer nya medarbetare på distans måste anpassa onboarding-processen så att den även fungerar för distansarbetare. Vi har tagit fram en guide som handlar om hur du lyckas med digital onboarding. Ladda ner den här.