jobba som it-konsult.

Som konsult hos Randstad Technologies får du en omväxlande karriär med varierande och spännande arbetsplatser, kollegor och arbetssätt. Du är anställd hos Randstad Technologies men har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder.

vårt konsulterbjudande

hitta rätt arbetsgivare.

Med utgångspunkt i dina kvalifikationer och framtida ambitioner ser vi till att du hamnar helt rätt. Som världsledande inom rekrytering har vi många intressanta företag som kunder. Sannolikheten att just ditt drömjobb eller din drömarbetsgivare dyker upp bland våra rekryteringsuppdrag är stor.

hitta jobbet

randstad technologies.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men de avgörande kvaliteterna är inte binära utan personliga. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att det synkar felfritt. 

underkonsult.

För dig som underkonsult finns det många fördelar med att välja Randstad Technologies som samarbetspartner. Bland annat har vi ett av Nordens största IT- och tekniknätverk. Vi är dessutom specialister på att hitta och utveckla de bästa människorna som arbetar inom IT och teknik.

underkonsult inom it

traineeprogrammet för it-specialister.

Vill du utveckla dig själv och din karriär till fullo? Är du bättre än genomsnittet och har en examen inom IT? Då är Randstad Future Talent något för dig. Vi söker dig som vill utveckla dig själva och din karriär till något alldeles extra. Vårt unika traineeprogram innebär en framgångsrik start på karriären och är en språngbräda in i den digitala världen.

läs mer

bli sökbar i vår databas.

registrera cv här
cv-tips inom it_274.jpg

cv-tipsen för dig inom it.

Tekniskt detaljerat eller lättförståeligt för alla? Långt eller kort? Vi hjälper dig optimera CV:t  för IT-branschen.

läs mer

så fixar du första it_jobbet.jpg

fixa första utvecklarjobbet.

Många systemutvecklare upplever att det första steget ut på arbetsmarknaden är det svåraste. Och hur tar man sig in på det företaget man verkligen vill arbeta på i ett jobb som kräver erfarenhet, utan erfarenhet?

läs mer