specialistområden

För att hitta rätt kompetens är det viktigt att den som rekryterar har god kunskap om såväl branschen som yrkesområdet. Vi har därför valt att specialisera oss inom administration & kontor, ekonomi, försäljning, HR, industri & logistik, IT, marknad & kommunikation, kundservice, life science, media, teknik och vård.

Inom dessa områden kan erbjuda er expertkunskap inom rekrytering, bemanning och vårt bemanningskoncept Inhouse Services. Läs mer om våra tjänster, kontakta oss för mer information eller läs om våra specialistområden nedan.

  administration och kontor

  På Randstad har vi över 50 års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta rätt personal inom administration och kontor. Oavsett om du behöver personal i några dagar, veckor eller år kan vi hjälpa dig. Med en ständigt uppdaterad kandidatbank och ett brett nätverk kan vi tillsätta bland annat receptionister, projektledare, sekreterare och administratörer.

  ekonomi, finans och lön

  Området ekonomi blir allt mer komplext och samtidigt blir ekonomerna allt mer kräsna i sitt val av arbetsgivare och arbetsplats. Därför har vi på Randstad ett specialistbolag som jobbar enbart med kompetenser inom ekonomi, finans och lön, Dfind Finance.

  Dfind Finance drivs av ekonomer, för ekonomer. De har lång erfarenhet av branschen och ett omfattande nätverk vilket ger dom möjlighet att göra den bästa matchningen mellan företag och kandidat, vare sig ert behov gäller rekrytering eller bemanning.

  försäljning

  Säljavdelningen är företagets ansikte utåt och ansvarar ofta för den första kundkontakten. Att hitta medarbetare som förstår er affär och som kan förmedla rätt bild av ert företag är otroligt viktigt.

  Randstad är specialiserade på bemanning och rekrytering av säljare. Vi hjälper dig att hitta rätt kandidat genom en nära relation med dig som kund, kunskap om yrket och vårt breda nätverk. 

  HR

  Som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag vet vi hur stort värde en bra HR-avdelning är och värdet det kan tillföra din organisation. Därför är vi på Randstad specialiserade inom just HR med fokus på att hitta rätt kompetens som förstår din verksamhet. Vi hjälper dig att skapa en HR-avdelning som stöttar ditt företag, din organisation och driver er tillväxt.

  industri, produktion och verkstad

  Vi har gedigen erfarenhet av att hyra ut och rekrytera personal inom produktion och verkstad. Med en ständigt uppdaterad kandidatbas och ett brett kontaktnät kan vi säkerställa att vi har kompetent personal som är vana att snabbt kunna sätta sig in i nya arbetsmiljöer.

  Vi har lång erfarenhet och har hjälpt företag att tillsätta bland annat montörer, produktionsledare, svetsare och mekaniker.

  IT

  Det blir svårare och svårare att hitta rätt medarbetare, och inom IT är efterfrågan större än någonsin. Därför har vi ett specialistbolag som endast fokuserar på IT-kompetens. Med över 10 års erfarenhet har de gedigen kunskap och erfarenhet av att tillsätta bland annat utvecklare, testare, supportpersonal, projektledare och specialister inom infrastruktur.

  De kan hjälpa er oavsett om ni är intresserade av att hyra en konsult eller rekrytera.

  kundtjänst

  På Randstad har vi länge hjälpt våra kunder med bemanning och rekrytering inom kundtjänst. Vi har erfarenhet inom varierande branscher och medier. Vår breda kandidatbank gör att vi snabbt kan tillsätta den kompetens ni behöver.

  Vi arbetar med alla kompetenser inom kundtjänst som affärsområde, exempelvis inom IT-avdelning samt backoffice- och ekonomifunktioner.

  lager och logistik

  Vi är specialiserade på bemanning inom lager och logistik och kan på kort varsel leverera kunnig och erfaren personal. Vi har funnits i branschen länge och har hunnit skaffa oss ett brett nätverk och en gedigen kandidatbank. 

  Vi  har hjälpt företag att tillsätta bland annat truckförare, lagerarbetare, lagerchefer, speditörer och logistiker.

  life science

  Våra erfarna konsultchefer och rekryterare är specialister på att hitta kompetent personal inom Life Science. Med vår långa närvaro på marknaden har vi hunnit skapa oss en gedigen kunskapsbas för att bli en värdefull resurs i arbetet med att kartlägga företagens behov och hitta rätt kompetens.

  Vi har bland annat hjälpt våra kunder att hitta laboratorieingenjörer, laboratorieassistenter, processoperatörer, montörer och QC-personal.

  media, marknad och kommunikation

  Är du ute efter att stärka din marknadsavdelning med några av de mest attraktiva kompetenserna just nu? Kontakta oss, vi hjälper dig att hitta rätt personal. På Randstad vet vi hur en framgångsrik marknadsavdelning bör komponeras och vi vet vad som krävs på dagens marknad.

  Oavsett om du letar efter tillfälligt resurs eller en mer permanent lösning, erfaren eller junior, kan vi hjälpa dig.

  sjukvård och hälsa

  Att rekrytera inom sjukvården är komplext, tidskrävande och svårt. Därför har vi ett speciellt team som är specialiserat inom sjukvård. De kan erbjuda ett helhetsansvar för medicinsk bemanning av läkare och sjuksköterskor. Teamet kan även hjälpa dig som är i behov av rekrytering.

  teknik

  I flera decenier har vi jobbat med bemanning och rekrytering inom teknik. Våra rekryterare har lång erfarenhet inom sitt affärsområde och förstår våra kunders och kandidaters behov. Vi är specialister som rekryterar specialister och genom vårt globala nätverk och välbeprövade processer matchar vi alltid rätt kandidat mot rätt kund.