vi bygger inte bara team vi skapar affärsmöjligheter.

Vår framgång baseras på vår förmåga att hitta rätt kompetens och medarbetare för just din verksamhet. Genom bemanning, konsultuthyrning eller rekrytering kan vi hjälpa dig inom flertalet specialistområden.

administration & kontor.

Vi hjälpt arbetsgivare att hitta rätt personal genom bemanning och rekrytering inom administration och kontor, bland annat receptionister, administratörer och projektledare.

läs mer

ekonomi, finans & lön.

Behöver du hjälp att anställa en ny medarbetare eller stärka upp ditt team under en tidsbegränsad period kan vi erbjuda en lösning som passar dig. Vi är specialister inom både rekrytering och konsultuthyrning av ekonomer och kan hjälpa dig att hitta helt rätt medarbetare.

läs mer

försäljning.

Oavsett om du söker Key Account Manager eller junior fältsäljare hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering av säljare inom alla positioner och branscher.

läs mer

HR.

Som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag vet vi hur stort värde en bra HR-avdelning är och värdet det kan tillföra din organisation. Därför är vi på Randstad specialiserade inom just HR med fokus på att hitta rätt kompetens som förstår din verksamhet. Vi hjälper dig att skapa en HR-avdelning som stöttar ditt företag, din organisation och driver er tillväxt.

läs mer

industri, produktion & verkstad.

Vi har gedigen erfarenhet av bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad. Med en omfattande kandidatbas kan vi erbjuda dig rätt kompetens snabbt.

läs mer

IT.

Att hitta de rätta talangerna inom IT kan vara både svårt och tidskrävande, samtidigt som behovet ofta är stort. Med en väl beprövad process och ett stort globalt nätverk av kandidater hjälper vi dig hitta rätt kompetens.

läs mer

kundtjänst, service & handel.

På Randstad har vi länge hjälpt våra kunder med bemanning och rekrytering inom kundtjänst. Vi arbetar med alla kompetenser inom kundtjänst som affärsområde, exempelvis inom IT-avdelning samt backoffice- och ekonomifunktioner.

läs mer

lager, logistik & transport.

Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering inom lager och logistik och kan snabbt leverera kunnig och erfaren personal till din verksamhet.

läs mer

life science.

Att hitta rätt är en vetenskap i sig. Med en väl beprövad process, och expertis inom såväl personalvetenskap som naturvetenskap, hittar vi kompetensen som gör skillnad för ditt företag.

läs mer

media, kommunikation & marknad.

Vi har lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering av personal inom media, marknad och kommunikation. Med vår stora kandidatbas kan vi erbjuda vi dig rätt personal snabbt.

läs mer

sjukvård & hälsa.

Vi har ett team som är specialiserat inom sjukvård som kan erbjuda ett helhetsansvar för medicinsk bemanning av läkare och sjuksköterskor. De kan även hjälpa dig som är i behov av rekrytering.

läs mer

teknik.

Att hitta rätt medarbetare är en ingenjörskonst. Men vi hjälper dig. Oavsett om du vill anställa nya personer eller är i behov av en specifik kompetens under en begränsad tid kan vi erbjuda en lösning som passar dig.

läs mer