vi bygger inte bara team vi skapar affärsmöjligheter.

Vår framgång baseras på vår förmåga att hitta rätt kompetens och medarbetare för just din verksamhet. Genom bemanning eller rekrytering kan vi hjälpa dig inom flertalet specialistområden.

administration och kontor

Vi hjälpt arbetsgivare att hitta rätt personal genom bemanning och rekrytering inom administration och kontor, bland annat receptionister, administratörer och projektledare.

ekonomi, finans och lön

Vi har ett stort nätverk inom ekonomi, finans och lön. Med vår erfarenhet av bemanning och rekrytering matchar vi de bästa ekonomerna utifrån ditt behov.

försäljning

Oavsett om du söker Key Account Manager eller junior fältsäljare hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet av bemanning och rekrytering av säljare inom alla positioner och branscher.

HR

Som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag vet vi hur stort värde en bra HR-avdelning är och värdet det kan tillföra din organisation. Därför är vi på Randstad specialiserade inom just HR med fokus på att hitta rätt kompetens som förstår din verksamhet. Vi hjälper dig att skapa en HR-avdelning som stöttar ditt företag, din organisation och driver er tillväxt.

industri, produktion och verkstad

Vi har gedigen erfarenhet av bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad. Med en omfattande kandidatbas kan vi erbjuda dig rätt kompetens snabbt.

IT

Det blir svårare och svårare att hitta rätt medarbetare, och inom IT är efterfrågan större än någonsin. Därför har vi ett specialistbolag som endast fokuserar på IT-kompetens. Med över 10 års erfarenhet har de gedigen kunskap och erfarenhet av att tillsätta bland annat utvecklare, testare, supportpersonal, projektledare och specialister inom infrastruktur.

De kan hjälpa er oavsett om ni är intresserade av att hyra en konsult eller rekrytera.

kundtjänst

På Randstad har vi länge hjälpt våra kunder med bemanning och rekrytering inom kundtjänst. Vi har erfarenhet inom varierande branscher och medier. Vår breda kandidatbank gör att vi snabbt kan tillsätta den kompetens ni behöver.

Vi arbetar med alla kompetenser inom kundtjänst som affärsområde, exempelvis inom IT-avdelning samt backoffice- och ekonomifunktioner.

lager och logistik

Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering inom lager och logistik och kan snabbt leverera kunnig och erfaren personal till din verksamhet.

life science

Vi har lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering av personal inom media, marknad och kommunikation. Med vår stora kandidatbas kan vi erbjuda vi dig rätt personal snabbt.

media, marknad och kommunikation

Vi har lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering av personal inom media, marknad och kommunikation. Med vår stora kandidatbas kan vi erbjuda vi dig rätt personal snabbt.

sjukvård och hälsa

Vi har ett team som är specialiserat inom sjukvård som kan erbjuda ett helhetsansvar för medicinsk bemanning av läkare och sjuksköterskor. De kan även hjälpa dig som är i behov av rekrytering.

teknik

I flera decennier har vi jobbat med bemanning och rekrytering inom teknik. Vi ser till att våra kandidater matchar din verksamhet på bästa sätt.