jobba som ekonomikonsult.

Vare sig du är ny i karriären eller har många års erfarenhet har vi ett uppdrag som passar just dig. Som ekonomikonsult hos Randstad Finance erbjuds du uppdrag hos olika företag inom varierande branscher där du får chansen att utveckla din karriär till max.

lediga jobb

fördelar med konsultrollen.

Rollen som ekonomikonsult är perfekt för dig som vill ha en varierande och utmanande karriär. Med dina ambitioner och din utveckling i fokus erbjuder vi olika typer av uppdrag hos våra kunder. Samtidigt som du får variation i ditt arbete erbjuder vi en grundtrygghet i din anställning, något som för oss är väldigt viktigt. Vi vill att du ska trivas.

så funkar det.

Som ekonomikonsult hos Randstad Finance är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. När uppdraget är slut jobbar du och din konsultchef tillsammans för att hitta ett nytt, i linje med den karriär du ser framför dig. Både under och mellan uppdragen har du alltid din konsultchef hos oss nära till hands. De flesta av våra konsultchefer är själva ekonomer och har stor förståelse för vad ditt arbete som ekonom innebär.

hitta konsultuppdrag

underkonsult.

För dig som är egenföretagare eller som ingår i ett nischat specialistbolag finns det många fördelar med att välja Randstad Finance som samarbetspartner. Bland annat så behåller du din frihet, men ökar din trygghet.

vårt erbjudande

konsulten, vår viktigaste medarbetare.

Vi på Randstad Finance vill att våra ekonomikonsulter ska utvecklas. Därför satsar vi lite extra på våra konsulter genom kompetensutveckling via olika samarbetspartners. Du får delta på både utbildningar, konsultträffar och nätverksträffar.

bli konsult hos oss

ekonomen som byggde sin karriär i ett främmande sverige.

Det finns många skäl till att man måste börja på en helt ny karriärresa. För vissa innebär det samtidigt att påbörja ett nytt liv. Det var vad vår konsult Goubran Khoury gjorde när han kom till Sverige från det krigsdrabbade Syrien. 2016 träffade vi på Randstad Finance Goubran för första gången. En stark, sympatisk och framför allt målinriktad person redo att göra karriär i sitt nya hemland.

läs artikeln