konsult hos randstad engineering.

Som teknikkonsult hos Randstad Engineering får du en varierande och utmanande karriär inom olika spännande branscher, alltid med din utveckling i fokus. De flesta av våra konsultchefer är själva ingenjörer och är ständigt på jakt efter de bästa talangerna inom teknik.

läs mer

när vi rekryterar till kund.

Med din utveckling i fokus hjälper vi dig i ditt nästa karriärsteg. Med vår gedigna erfarenhet inom rekrytering har vi många intressanta kunder som söker ingenjörer.

hitta jobb

om oss.

Randstad Engineering. Visst är kvalifikationer viktigt. Men vi tror att det finns kvaliteter som inte går att mäta. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att vi uppnått perfekt kompatibilitet.

underkonsult.

Att vara underkonsult via Randstad Engineering innebär många fördelar. Bland annat får du hjälp att hitta uppdrag som passar just dig och din profil, och tack vare vår breda kundkrets kan vi erbjuda många spännande uppdrag. 

läs mer

traineeprogram för ingenjörer.

Är du i början av karriären och har en examen inom teknik? Då är Randstad Future Talent traineeprogram något för dig. För vårt unika, omfattande traineeprogram söker vi nu de allra bästa talangerna. Ansök redan idag.

läs mer

bli sökbar i vår databas.

registrera cv här