Frihet och valmöjlighet

I över 20 år har vi gett läkare och sjuksköterskor möjlighet att själva styra över sin arbetssituation och frihet att välja var och när man vill jobba. 

Att arbeta som konsult är fritt, utvecklande och ger dig mer tid för patienterna. Du väljer själv hur du vill arbeta hos oss; som anställd konsult, underkonsult genom eget bolag eller bli rekryterad direkt till en ny tjänst.

Randstad Care är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom sjukvård. Vi är specialiserade sedan 1998 och har ett stort antal kunder och uppdrag inom både primär- och sluten vård. Vår lokala förankring i både Sverige och Norge ger dig större frihet att välja uppdrag, samt var och när du vill arbeta.

På Randstad Care värderar vi personlig kontakt och du får gärna kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan jobba tillsammans framöver.

jobb för läkare och sjuksköterskor

karriärtips:

  • vänd höstdepp till höstpepp
    vänd höstdepp till höstpepp Hösten kan vara en riktig energitjuv. Använd dig av våra våra enkla knep för att fylla på med energi, hålla förkylningen borta och boosta humöret genom hela arbetsdagen. Och hela hösten!
  • så håller du koll på lediga jobb
    så håller du koll på lediga jobb På jobbsajter, i tidningar, på sociala medier och på arbetsgivarnas egna webbsidor. Bara att hålla koll på kanalerna där annonser publiceras har i princip blivit en heltidssyssla. Ska du då också anpassa ditt CV och gå på intervjuer är risken stor att du missar drömjobbet. Här är 5 tips på hur du minimerar risken och effektiviserar jobbsökandet!
  • så utvecklas du på jobbet
    så utvecklas du på jobbet Är du sugen på att lära dig något nytt eller ta nästa steg i karriären? Med dagens utbud av utbildningsanordnare och digitala resurser är möjligheterna för den som vill utvecklas större än någonsin.