rädda liv som konsult inom sjukvård.

Som konsult är du anställd av Randstad Care men har din dagliga arbetsplats ute hos någon av våra många spännande kunder. Där kan du fokusera på att jobba med det du brinner för.

Hos din konsultchef har du alltid stöd och ett bollplank du kan vända dig till. Tillsammans kan vi göra en skillnad i arbetsförhållanden för dig och dina kollegor i vårdbranschen. Men också bidra till bättre och tryggare vård för Sveriges befolkning.

jobba som konsult

bli rekryterad till en av våra kunder.

Randstad Care har kunder inom primär-, öppen- samt slutenvård. Oavsett vilken specialisering du har är din kompetens livsviktig, och vi vill se till att du hamnar där du behövs allra mest. Se våra lediga lediga rekryteringsuppdrag eller hör av dig till oss.

lediga jobb

du är viktig.

Våra konsulter och kandidater räddar liv - och det tycker vi är himla häftigt. Det är något som vi på Randstad Care har i åtanke varje dag när vi går till arbetet. Det gör att vi går det där extra steget för att tillgodose dina behov och önskemål.

har du eget företag?

Många av våra konsulter har eget företag och arbetar som underleverantör till oss. Det som krävs är att företaget innehar svensk F-skattsedel. Vill du veta mer om hur det fungerar kan du anmäla ditt intresse nedan så hör vi av oss till dig.

kontakta oss.

Oavsett om du letar efter nya medarbetare eller ett nytt jobb vill vi gärna prata med dig. Kontakta oss så pratar vi om hur vi kan göra den svenska vården bättre tillsammans.

Jennie Strömqvist
Director Randstad Care
072 50 04 890 eller jennie.stromqvist@randstad.se

specialisering.

Randstad Care arbetar med bemanning och rekrytering av alla specialistkompetenser inom hälsa, sjukvård och social omsorg.