jobb inom sjukvård.

Frihet och valmöjlighet

I över 20 år har vi gett läkare och sjuksköterskor möjlighet att själva styra över sin arbetssituation och frihet att välja var och när man vill jobba. 

Att arbeta som konsult är fritt, utvecklande och ger dig mer tid för patienterna. Du väljer själv hur du vill arbeta hos oss; som anställd konsult, underkonsult genom eget bolag eller bli rekryterad direkt till en ny tjänst.

Randstad Care är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom sjukvård. Vi är specialiserade sedan 1998 och har ett stort antal kunder och uppdrag inom både primär- och sluten vård. Vår lokala förankring i både Sverige och Norge ger dig större frihet att välja uppdrag, samt var och när du vill arbeta.

På Randstad Care värderar vi personlig kontakt och du får gärna kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan jobba tillsammans framöver.

jobb för läkare och sjuksköterskor

vill vill prata med dig

På Randstad Care värderar vi personlig kontakt. Hör av dig till oss så kan vi berättar om hur vi hjälpa dig.

Ring Josefine Kjellgren på 072 523 59 77 eller fyll i ett kontaktformulär så ringer vi upp dig. 

till kontaktformuläret 

så är det att vara konsult – och sjuksköterska

Anahita sa upp sig från sitt fasta jobb som sjuksköterska och började jobba som konsult. Det var inget enkelt beslut, men det var under omständigheterna ett nödvändigt beslut, säger hon. Nu upplever hon att hennes kompetens och kunskaper tas på allvar.

läs mer

karriärtips:

  • så utvecklas du på jobbet Är du sugen på att lära dig något nytt eller ta nästa steg i karriären? Med dagens utbud av utbildningsanordnare och digitala resurser är möjligheterna för den som vill utvecklas större än någonsin. 2018-09-09
  • skriva CV – så gör du Ditt CV är ett av de viktigaste verktygen när du letar nytt jobb. Det ska vara kortfattat och tydligt. Det ska berätta vem du är, vilka kompetenser och erfarenheter du har och varför du är rätt kandidat för det aktuella jobbet. Det kan låta enkelt men många kör fast när det är dags att börja skriva. Här får du tips och råd, hittar exempel på CV och kan ladda ner en CV-mall. 2018-08-09
  • karriären har stannat upp – vad gör jag? Först när du vet vad du kan, vad du vill och vart du vill, kan du komma dit. Du måste själv ta ansvar för din utveckling. Det menar i alla fall Paulina Gustafsson, coach på Antenn. 2018-03-22