personal inom life science.

Medarbetarna är ett företags största tillgång. Därför är det avgörande att hitta rätt personal. Vi på Randstad Life Sciences är specialister inom både personalvetenskap och naturvetenskap. Detta i kombination med ett stort globalt nätverk av kandidater gör att vi garanterat hittar helt rätt kompetens för dig.

skicka förfrågan

randstad life sciences.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men vi tror att det krävs mer efterforskningar än så. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att vi får till en personkemisk reaktion.

hyr en naturvetare.

Ibland är det svårt att veta hur behovet av personal och kompetens kommer se ut i framtiden. Inom forskning och utveckling är osäkerheten ofta extra hög. I dessa fall rekommenderar vi en konsultlösning. På så sätt har du den kompetens du behöver, under den tid du önskar.

 läs mer

rekrytera inom life science.

Att rekrytera inom naturvetenskap kräver god kunskap och förståelse för både branschen och ert specifika behov. Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet inom området och har därför både kunskapen och förståelsen för att kunna säkra en perfekt matchning.

läs mer

2020 - karusell-sektorrapporter-lifesciences-1560x658.jpg

attrahera naturvetarna.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom life science.

ladda ner

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

omställning och prestationsutveckling.

Vårt dotterbolag Randstad RiseSmart är ett auktoriserat omställningsföretag som erbjuder omställning, outplacement och karriärutveckling.

läs mer