Bemanning och rekrytering inom Life Science | Randstad

bemanning och rekrytering inom life science.

Vårt specialistbolag Dfind Science & Engineering erbjuder tjänster som laboratorie- och processingenjör, QC-kemist, produktspecialist, säljare inom Life Science m.m.

Våra tjänster inom Life Science hanteras av vårt specialistbolag Dfind Science & Engineering. Deras erfarenhet av branschen i kombination med ett brett nätverk gör att vi hittar den bästa matchningen mellan företag och kandidat, oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning. På Dfind Science & Engineering har vi bland annat hjälpt våra kunder att tillsätta kompetenser som laboratorieingenjörer, laboratorieassistenter, processoperatörer, montörer och QC-personal.

Våra specialiserade konsultchefer och rekryterare har själva lång erfarenhet inom Life Science. När du anlitar Dfind Science & Engineering får du tillgång till specialister som förstår dina facktermer och som lägger den tid som krävs för att hitta den bästa kandidaten för din organisation.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er. Kontakta oss eller läs mer på dfind.se/scienceengineering.

skicka en förfrågan

 

så har vi hjälpt våra kunder

"Randstad levererade personlig service med fokus på oss som kund. Vi fick en medarbetare som var klippt och skuren för vår avdelning och som vi är mycket nöjda med."
– Lena Johansson, Backoffice Manager, Assa Abloy

se alla kundreferenser

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

 

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

 

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer