Bemanning och rekrytering inom Life Science | Randstad
Bemanning och rekrytering inom Life Science

Life Science

Våra erfarna konsultchefer och rekryterare är specialister på att hitta kompetent personal inom Life Science. Med vår långa närvaro på marknaden blir vi en värdefull resurs i arbetet med att kartlägga företagens behov och hitta rätt kompetens.

bemanning och rekrytering inom Life Science

Våra tjänster inom Life Science hanteras av vårt specialistbolag Dfind Science & Engineering. Deras erfarenhet av branschen i kombination med ett brett nätverk gör att vi hittar den bästa matchningen mellan företag och kandidat, oavsett om det gäller rekrytering eller bemanning. På Dfind Science & Engineering har vi bland annat hjälpt våra kunder att tillsätta kompetenser som laboratorieingenjörer, laboratorieassistenter, processoperatörer, montörer och QC-personal.

Våra specialiserade konsultchefer och rekryterare har själva lång erfarenhet inom Life Science. När du anlitar Dfind Science & Engineering får du tillgång till specialister som förstår dina facktermer och som lägger den tid som krävs för att hitta den bästa kandidaten för din organisation.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er. Kontakta oss eller läs mer på dfind.se/scienceengineering.

skicka en förfrågan

vi kan hjälpa dig med:

workforce360