söker du jobb inom kundtjänst, service eller handel?

söker du jobb inom kundtjänst, service eller handel? Hjärtat i verksamheten kretsar ofta kring kundtjänst och service. När allt kommer omkring, utan nöjda kunder har företag svårt att existera. Har du vad som krävs för att möta de snabbt föränderliga krav som finns inom kundtjänst?

lediga jobb

hitta rätt jobb hos oss.

Hos oss hittar du massor av spännande jobb inom kundtjänst och service. Välj mellan att bli rekryterad direkt till kund eller jobba som konsult. Vi erbjuder jobb inom de flesta branscher hos allt från globala storföretag till mindre familjeföretag och statliga myndigheter.

skapa din jobbsökarprofil.

registrera dig här

extrajobb för studenter.

För dig som är student och vill jobba extra har vi extrajobb som konsult. Samtidigt som du tjänar pengar under studietiden får du ett välfyllt CV på köpet.

läs mer

karriärmöjligheter.

På Randstad jobbar vi för att du ska få möjligheten att upptäcka din sanna potential, oavsett var i karriären du befinner dig. Nedan kan du läsa mer om vilka karriärvägar vi erbjuder.

läs mer

karriärtips

  • 5 tips för en bättre fysisk arbetsmiljö hemma
    5 tips för en bättre fysisk arbetsmiljö hemma Hemmakontoret har sina fördelar och en Sifo-undersökning som Randstad låtit göra visar att så många som nio av tio vill fortsätta att arbeta hemifrån, helt eller delvis, även i framtiden. Samma undersökning visar dock även att många upplever utmaningar med distansarbetet, främst när det gäller den fysiska arbetsmiljön.
  • behåll motivationen i jobbsökandet.
    behåll motivationen i jobbsökandet. En jobbsökning är utmanande, men det är också en möjlighet att titta närmare på din karriär och göra medvetna val om ditt framtida arbete, kultur och ersättning. Med fyra nyckar kommer du framåt i jobbsökningen med energi och självförtroende.
  • få jobben som aldrig annonseras genom att sökoptimera ditt cv
    få jobben som aldrig annonseras genom att sökoptimera ditt cv Rekryteringsföretag, och de flesta större företag, använder idag särskilda system för hantering av jobbansökningar och kandidater. De kan ha hundratusentals kandidater i sina system, och eftersom annonsering är tidskrävande och kostsamt väljer de ofta att först titta i den egna databasen efter lämpliga kandidater innan de publicerar en jobbannons. Har du ett sökoptimerat CV ökar dina chanser att bli kontaktad om spännande jobb som kanske aldrig ens annonseras.