läs mer om employer branding

exempel på hur ni kan jobba med ert employer brand:

  • Definiera ert EVP – se till att ni har ett tydligt och tilltalande EVP med unika erbjudanden och möjligheter för de anställda.
  • Skapa möjligheter till karriärutveckling – erbjud goda möjligheter till karriärutveckling för att attrahera nya och behålla befintliga medarbetare.
  • Skapa en positiv upplevelse för potentiella medarbetare – se till att er rekryteringsprocess är effektiv, transparent, inkluderande och rättvis för alla inblandade parter för att skapa ett positivt rykte för ditt företag.
  • Mät ert employer branding-arbete – mät och håll koll på effekterna av era insatser för ert employer brand regelbundet så att ni kan identifiera områden där ni kan göra justeringar och förbättringar, med lämpliga strategier.

vill ni veta hur vi kan stötta er med ert employer branding-arbete?

kontakta oss

employer branding strategin steg-för-steg

Att stärka sitt arbetsgivarvarumärke är ingen enkel lösning. Man behöver en employer branding-strategi och arbeta regelbundet och långsiktigt för att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Här är fem steg att fokusera på, både för er som vill slipa på er befintliga employer branding-strategi eller för er som är i startgropen för att utveckla en.

missa inte de senaste insikterna, trenderna och tipsen inom HR.

Få vårt nyhetsbrev direkt till din inkorg.

prenumerera här