Bemanning & rekrytering inom media kommunikation | Randstad

bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation.

Vi har lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering av personal inom media, marknad och kommunikation. Med vår stora kandidatbas kan vi erbjuda vi dig rätt personal snabbt.

kontakta oss

När alla kan kommunicera blir det lätt ett överflöd av budskap. Då blir det viktigare än någonsin att du har rätt personer i ditt marknadsteam. Med rätt kombination av kompetens och förmåga att anpassa sig till omvärlden skapar du en bra grund för att leverera ett lyckat resultat.

Vi har länge stöttat våra kunder med bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation. Med en ständigt uppdaterad kandidatbas och ett brett kontaktnät kan vi säkerställa att vi har kompetent personal som är van att snabbt sätta sig in i nya arbetsmiljöer.

Vi kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom:

  • Journalistik
  • Marknadsföring
  • Kommunikation
  • Information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din marknadsavdelning och hjälper dig att hitta den kompetens du söker. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

 

så har vi hjälpt våra kunder

"Randstad levererade personlig service med fokus på oss som kund. Vi fick en medarbetare som var klippt och skuren för vår avdelning och som vi är mycket nöjda med."
– Lena Johansson, Backoffice Manager, Assa Abloy

se alla kundreferenser

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer