bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation.

Vi har lång erfarenhet inom bemanning och rekrytering av personal inom media, marknad och kommunikation. Med vår stora kandidatbas kan vi erbjuda vi dig rätt personal snabbt.

kontakta oss

hitta rätt personal till marknadsavdelningen.

När alla kan kommunicera blir det lätt ett överflöd av budskap. Då blir det viktigare än någonsin att du har rätt personer i ditt marknadsteam. Med rätt kombination av kompetens och förmåga att anpassa sig till omvärlden skapar du en bra grund för att leverera ett lyckat resultat.

kontakta oss

ta del av vårt nätverk av kommunikatörer och marknadsförare.

Vi har länge stöttat våra kunder med bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation. Med en ständigt uppdaterad kandidatbas och ett brett kontaktnät kan vi säkerställa att vi har kompetent personal som är van att snabbt sätta sig in i nya arbetsmiljöer.

kontakta oss

randstad

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

vi hjälper dig med rekrytering och bemanning inom:

  • Journalistik
  • Marknadsföring
  • Kommunikation
  • Information

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.

  

workforce360.

  • 2021 Talent Trends Report
    2021 Talent Trends Report När vi nu går in i en förändrad global ekonomi efter ett omtumlat 2020 behöver företagen anpassa och förnya sin kompetensförsörjningsstrategi. Vi har samlat insikter från 850 HR-chefer och ledare på 17 marknader världen över som hjälper företag att forma sin organisation och möta framtidens utmaningar och möjligheter. I rapporten listar vi de 10 främsta arbetsmarknadstrenderna du behöver ha koll på för att kunna anpassa din kompetensförsörjningsstrategi och bli en attraktiv arbetsgivare. Ladda ner den här.