Bemanning & rekrytering inom media kommunikation | Randstad
Bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation

media, marknad och kommunikation

Vi har lång erfarenhet av att hyra ut och rekrytera personal inom media, marknad och kommunikation. Vi jobbar hårt för att hålla vår kandidatbas uppdaterad för att säkerställa att vi kan erbjuda våra kunder rätt kompetens snabbt.

bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation

När alla kan kommunicera blir det lätt ett överflöd av budskap. Då blir det viktigare än någonsin att du har rätt personer i ditt marknadsteam. Med rätt kombination av kompetens och förmåga att anpassa sig till omvärlden skapar du en bra grund för att leverera ett lyckat resultat.

Vi har länge stöttat våra kunder med bemanning och rekrytering inom media, marknad och kommunikation. Med en ständigt uppdaterad kandidatbas och ett brett kontaktnät kan vi säkerställa att vi har kompetent personal som är van att snabbt sätta sig in i nya arbetsmiljöer.

Vi kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom:

  • Journalistik
  • Marknadsföring
  • Kommunikation
  • Information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att få ut det mesta av din marknadsavdelning och hjälper dig att hitta den kompetens du söker. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

så har vi hjälpt våra kunder

"Randstad levererade personlig service med fokus på oss som kund. Vi fick en medarbetare som var klippt och skuren för vår avdelning och som vi är mycket nöjda med."
– Lena Johansson, Backoffice Manager, Assa Abloy

se alla kundreferenser >

vi kan hjälpa dig med:

workforce360