vi hjälper dig hitta rätt ingenjör.

Vi är specialister inom både rekryteringslösningar och teknik, och har därför rätt erfarenhet och kunskap för att förstå ditt behov. Lägg till att vi är världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning och har ett stort globalt nätverk av kandidater, så förstår du varför vi så ofta hittar helt rätt.

kontakta oss

om oss.

Randstad Engineering. Visst är kvalifikationer viktigt. Men vi tror att det finns kvaliteter som inte går att mäta. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att vi uppnått perfekt kompatibilitet.

teknikkonsult när du behöver.

Ibland är det svårt att veta exakt när ett projekt startar upp eller när konjunkturen svänger. Detta gör det allt svårare att planera för framtiden. Inom utveckling och produktion är osäkerheten ofta extra hög. Vid dessa tillfällen rekommenderar vi dig därför att ta in en teknikkonsult.

läs mer

rekrytera ingenjör.

Rätt medarbetare är avgörande för ett företags framgång. Således är en rekrytering bland de största investeringar som ett bolag kan göra. Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är därför ett förtroende som vi tar på största allvar. För oss är rekrytering ett gediget hantverk som måste levereras med kompetens, engagemang och kvalitet, något som vi alltid garanterar.

läs mer

våra verksamhetsområden.

Randstad Engineering erbjuder konsult- och rekryteringstjänster inom följande branscher: elektronik, energi & miljö, fordon, kemi & process, maskin- & industriteknik, medicinteknik, samhällsbyggnad.

vår specialistkompetens.

De chefer och specialister vi förmedlar är i huvudsak verksamma inom något av följande teknik-områden; applikation & service, forskning & produktutveckling, inköp & försäljning, kvalitet & hälsa/miljö/säkerhet, management & projektledning, produktion, automation & logistik, projektering.

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

2020-karusell-sektorrapporter-engineering-1560x658.jpg

attrahera ingenjörerna.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom ingenjörsektorn.

ladda ner

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

omställning och prestationsutveckling.

Vårt dotterbolag Randstad RiseSmart är ett auktoriserat omställningsföretag som erbjuder omställning, outplacement och karriärutveckling.

läs mer