bemanning och rekrytering inom administration och kontor.

Oavsett vilket behov du har hjälper vi dig att hitta rätt medarbetare inom administration och kontor genom våra flexibla och personliga rekryterings- och bemanningslösningar.

kontakta oss

specialister inom administration och kontor.

Våra konsultchefer och rekryterare är alla specialiserade inom sitt specifika område, vilket gör att vi kan erbjuda specialistkunskap inom just administration och kontor. Vi arbetar löpande med att proaktivt söka efter rätt kompetens och att ha en uppdaterad kandidatbank. På så sätt kan vi snabbt komma igång med rekryteringsprocessen och ha personal på plats enligt våra kunders önskemål.

kvalitetssäkrade processer.

När du väljer Randstad kan du vara säker på att du får en leverantör som lär känna ditt företag på djupet. Vi arbetar nämligen enligt en 360-modell, där vi både gör en grundlig analys av ditt företag och där du som kund alltid har en kontaktperson genom hela processen. Det gör att vi får en komplett överblick av ditt företag och dina behov och kan presentera kandidater som passar både till tjänsten och i din organisation.

kontakta oss

randstad

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

vanliga roller vi tillsätter inom administration och kontor.

  • receptionister
  • administratörer
  • projektledare
  • sekreterare

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.

  

workforce360.

  • 2021 Talent Trends Report
    2021 Talent Trends Report När vi nu går in i en förändrad global ekonomi efter ett omtumlat 2020 behöver företagen anpassa och förnya sin kompetensförsörjningsstrategi. Vi har samlat insikter från 850 HR-chefer och ledare på 17 marknader världen över som hjälper företag att forma sin organisation och möta framtidens utmaningar och möjligheter. I rapporten listar vi de 10 främsta arbetsmarknadstrenderna du behöver ha koll på för att kunna anpassa din kompetensförsörjningsstrategi och bli en attraktiv arbetsgivare. Ladda ner den här.