söker du jobb inom administration & kontor?

I mer än 50 år har vi hjälpt jobbsökande att hitta det perfekta jobbet och våra kunder att hitta den mest lämpade medarbetaren. Vi är specialister på det vi gör och har ett tydligt fokus på tjänster inom administration och kontor.

hitta rätt jobb.

Söker du jobb som administratör, projektledare, receptionist, sekreterare eller assistent? Eller är du intresserad av något annat jobb inom administration och kontor? Vi söker alltid efter kompetenta personer till jobb runt om i Sverige. Våra kunder finns på allt från globala koncerner och statliga myndigheter till mindre företag och verkar inom en stor variation av branscher.

lediga jobb

skapa din jobbsökarprofil.

registrera dig här

typiska områden vi rekryterar till:

 • Administration
 • Handläggning
 • Internservice
 • Projektledning
 • Sekreterare
 • Översättning

karriärmöjligheter.

På Randstad jobbar vi för att du ska få möjligheten att upptäcka din sanna potential, oavsett var i karriären du befinner dig. Nedan kan du läsa mer om vilka karriärvägar vi erbjuder.

läs mer

karriärtips

 • 5 tips för en bättre fysisk arbetsmiljö hemma
  5 tips för en bättre fysisk arbetsmiljö hemma Hemmakontoret har sina fördelar och en Sifo-undersökning som Randstad låtit göra visar att så många som nio av tio vill fortsätta att arbeta hemifrån, helt eller delvis, även i framtiden. Samma undersökning visar dock även att många upplever utmaningar med distansarbetet, främst när det gäller den fysiska arbetsmiljön.
 • behåll motivationen i jobbsökandet.
  behåll motivationen i jobbsökandet. En jobbsökning är utmanande, men det är också en möjlighet att titta närmare på din karriär och göra medvetna val om ditt framtida arbete, kultur och ersättning. Med fyra nyckar kommer du framåt i jobbsökningen med energi och självförtroende.
 • få jobben som aldrig annonseras genom att sökoptimera ditt cv
  få jobben som aldrig annonseras genom att sökoptimera ditt cv Rekryteringsföretag, och de flesta större företag, använder idag särskilda system för hantering av jobbansökningar och kandidater. De kan ha hundratusentals kandidater i sina system, och eftersom annonsering är tidskrävande och kostsamt väljer de ofta att först titta i den egna databasen efter lämpliga kandidater innan de publicerar en jobbannons. Har du ett sökoptimerat CV ökar dina chanser att bli kontaktad om spännande jobb som kanske aldrig ens annonseras.