söker du jobb inom administration & kontor?

I mer än 50 år har vi hjälpt jobbsökande att hitta det perfekta jobbet och våra kunder att hitta den mest lämpade medarbetaren. Vi är specialister på det vi gör och har ett tydligt fokus på tjänster inom administration och kontor.

hitta rätt jobb.

Söker du jobb som administratör, projektledare, receptionist, sekreterare eller assistent? Eller är du intresserad av något annat jobb inom administration och kontor? Vi söker alltid efter kompetenta personer till jobb runt om i Sverige. Våra kunder finns på allt från globala koncerner och statliga myndigheter till mindre företag och verkar inom en stor variation av branscher.

lediga jobb

skapa din jobbsökarprofil.

registrera dig här

typiska områden vi rekryterar till:

 • Administration
 • Handläggning
 • Internservice
 • Projektledning
 • Sekreterare
 • Översättning

karriärmöjligheter.

På Randstad jobbar vi för att du ska få möjligheten att upptäcka din sanna potential, oavsett var i karriären du befinner dig. Nedan kan du läsa mer om vilka karriärvägar vi erbjuder.

läs mer

karriärtips

 • så lär du känna kollegorna i en digital arbetsvärld
  så lär du känna kollegorna i en digital arbetsvärld Har du nyligen bytt jobb eller planerar du att göra det? Spännande! Känns det kanske också lite läskigt eller utmanande, speciellt eftersom du till viss del kommer att jobba på distans och inte träffa dina nya kollegor varje dag? Då är du långt ifrån ensam. I den här artikeln delar vi med oss av våra bästa tips för hur du kommer in i ditt nya jobb så bra som möjligt, och hur du lär känna kollegorna i den digitala arbetsvardagen.
 • fick du inte jobbet på grund av att du är "överkvalificerad"?
  fick du inte jobbet på grund av att du är "överkvalificerad"? Har du någonsin varit med i en rekryteringsprocess men blivit bortvald med skälet att du är “överkvalificerad” för jobbet? I så fall är du långt ifrån ensam, och kan dessutom ha råkat ut för åldersdiskriminering. “Det finns ingenting som heter överkvalificerad – det är ett icke-begrepp” säger Randstads chefsjurist Anna Svärdemo Alander.
 • frågorna rekryteraren inte får ställa
  frågorna rekryteraren inte får ställa Under en anställningsintervju kan du vänta dig hel del olika frågor. Alla för att arbetsgivaren ska få en uppfattning av dig och din kompetens, dina personliga egenskaper, tidigare erfarenheter och vad just du kan bidra med till deras verksamhet. Men det finns vissa frågor som du inte ska behöva få under anställningsintervjun.