välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden,
Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Sanne Jakobsen, PR & press, +46 768 99 65 58 eller sanne.jakobsen@randstad.se.

kontakta pressansvarig

tio mest attraktiva jobbförmånerna.

2021-12-21 | Flexibla arbetstider och extra semesterdagar är arbetsförmånerna som lockar flest arbetstagare när de vill byta jobb. Det visar en ny Sifo-undersökning från rekryterings- och bemanningsbolaget Randstad. Högt upp på topp-tio-listan finns även möjligheten till distansarbete och friskvård på betald arbetstid.

till pressmeddelandet

mitt i barnmorskekrisen – många kvinnor vill byta till yrket.

2021-11-02 | Över hälften av svenskarna kan tänka sig att byta karriär till yrken det råder stor brist på, enligt en ny Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av rekryterings- och bemanningsföretaget Randstad. Läraryrket lockar flest, totalt sett. Det är emellertid betydligt fler kvinnor som kan tänka sig att bli barnmorskor medan männen föredrar att skola om sig till att jobba inom it.

till pressmeddelandet

distansarbetare mer lojala mot sina arbetsgivare.

2021-07-07 | Drygt sex av tio svenskar som arbetat på distans under pandemin har fått en ökad lojalitet mot sina arbetsgivare. Möjligheten till distansarbete gör också en arbetsgivare mer attraktiv i mångas ögon. Det visar Randstad Employer Brand Research som bygger på svar från drygt 4 700 svenskar.

till pressmeddelandet

ny vd för randstad sweden group.

2021-07-01 | Den 1 juli tillträder Inge Dijkstra tjänsten som Sverige-vd för Randstad, världsledande inom rekrytering och bemanning.

- Jag ser mycket fram emot att ta mig an uppdraget som vd för Randstad i Sverige. Bolaget befinner sig i en expansiv och spännande fas, och det känns både roligt och viktigt att kunna bidra och göra en positiv skillnad för den svenska arbetsmarknaden, säger Inge.

till pressmeddelandet

tidigare pressmeddelanden.

till arkivet