välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden,
Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Sanne Jakobsen, PR & press, +46 768 99 65 58 eller sanne.jakobsen@randstad.se.

kontakta pressansvarig

distansarbetare mer lojala mot sina arbetsgivare.

2021-07-07 | Drygt sex av tio svenskar som arbetat på distans under pandemin har fått en ökad lojalitet mot sina arbetsgivare. Möjligheten till distansarbete gör också en arbetsgivare mer attraktiv i mångas ögon. Det visar Randstad Employer Brand Research som bygger på svar från drygt 4 700 svenskar.

till pressmeddelandet

ny vd för randstad sweden group.

2021-07-01 | Den 1 juli tillträder Inge Dijkstra tjänsten som Sverige-vd för Randstad, världsledande inom rekrytering och bemanning.

- Jag ser mycket fram emot att ta mig an uppdraget som vd för Randstad i Sverige. Bolaget befinner sig i en expansiv och spännande fas, och det känns både roligt och viktigt att kunna bidra och göra en positiv skillnad för den svenska arbetsmarknaden, säger Inge.

till pressmeddelandet

ikea är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2021.

2021-05-06 | För andra året i rad har möbelföretaget Ikea tilldelats utmärkelsen Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. På en andraplats hamnar hygienföretaget Essity följt av Sveriges Radio som bland annat rankats högt för sin covid-säkring av arbetsplatsen.

till pressmeddelandet

myndigheten där svenskarna helst vill jobba.

2021-05-06 | Bland Sveriges myndigheter är Försvarets Materielverk, FMV, den mest populära arbetsgivaren. FMV, som deltar i undersökningen för första gången, når en femte plats totalt och får bäst betyg av samtliga i kategorin trygga anställningar. Det visar den årliga arbetsgivarundersökningen Randstad Employer Brand Research.

till pressmeddelandet

tidigare pressmeddelanden.

till arkivet