välkommen till pressrummet.

presskontakt.

Vid frågor som rör pressmeddelanden,
Randstad Employer Brand Research och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

Sanne Jakobsen, PR & press, +46 768 99 65 58 eller sanne.jakobsen@randstad.se.

kontakta pressansvarig

spotify: sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2022.

2022-04-28 | Musiktjänsten Spotify tar för första gången hem titeln Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i Randstad Employer Brand Research – en årlig undersökning som visar på vilka arbetsgivare som är mest eftertraktade bland svenskarna. Bolaget rankas bland annat högt när det kommer till kriterier som möjligheten att jobba på distans.

till pressmeddelandet

retailbolagen svenskarna helst vill jobba för.

2022-04-28 | Ikea utses till Sveriges näst mest attraktiva arbetsgivare i Randstad Employer Brand Research och är därmed nummer ett bland retailbolagen. Möbelföretaget rankas högst när det kommer till kriterierna finansiellt välmående, gott rykte och trygga anställningar.

till pressmeddelandet

linköpings universitet – mest attraktiva myndigheten.

2022-04-28 | Linköpings universitet är den mest attraktiva myndigheten att jobba för om svenskarna får välja. Linköpings universitet prisas främst för sitt goda rykte och för att de erbjuder intressanta arbetsuppgifter.

till pressmeddelandet

de mest attraktiva finansbolagen på arbetsmarknaden.

2022-04-28 | Rådgivnings- och revisionsföretaget EY är den mest attraktiva arbetsgivaren inom finanssektorn. EY rankar bland annat högt inom kriterierna att erbjuda attraktiva löner samt goda möjligheter till distansarbete. 

till pressmeddelandet

nyanställdas utmaningar under pandemin.

2022-04-05 | Mer än en av fem svenskar har fått ett nytt jobb under pandemin, det visar en Sifo-undersökning genomförd av Randstad. Samtidigt uppger många att karriärförändringen medfört flera utmaningar. Att lära känna kollegorna på arbetsplatsen, få en tydlig bild av vad som förväntas i arbetet samt att komma in i arbetsrutinerna har upplevts som svårast.

till pressmeddelandet

utbredd åldersdiskriminering i samband med rekrytering.

Var sjätte svensk har upplevt någon form av diskriminering i samband med att de har sökt ett jobb. Vanligast är åldersdiskriminering och det är främst äldre personer som drabbas. Det visar en ny Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av rekryterings- och bemanningsbolaget Randstad.

till pressmeddelandet