konsult hos randstad life sciences.

Det finns många fördelar med att vara konsult hos Randstad Life Sciences. Bland annat får du möjlighet att utveckla dina kunskaper genom varierande uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder.

läs mer

när vi rekryterar för kund.

Med dina kunskaper, färdigheter och framtida ambitioner i åtanke ser vi till att du hamnar helt rätt. Som världsledande inom rekrytering har vi många intressanta företag som kunder, allt från globala storkoncerner till statliga myndigheter eller mindre företag.

lediga jobb

randstad life sciences.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men vi tror att det krävs mer efterforskningar än så. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att vi får till en personkemisk reaktion.

underkonsult.

Att vara underkonsult via Randstad Life Sciences innebär många fördelar. Bland annat får du hjälp att hitta uppdrag som passar just dig och din profil, och tack vare vår breda kundkrets kan vi erbjuda många spännande uppdrag.

läs mer

trainee.

Vill du utvecklas både personligt och karriärmässigt? Söker du en framgångsrik start på karriären och har en examen inom Life Science? Då är Randstad Future Talent något för dig. För vårt unika, omfattande traineeprogram söker vi nu de allra bästa talangerna. 

läs mer

bli sökbar i vår databas.

registrera cv här
karriärtips till naturvetare.jpg

arbetsgivarnas bästa råd till naturvetare.

Hur gör du för att sticka ut som naturvetare? Vi har tipsen som hjälper dig skriva CV:t som hamnar i rekryterarens blickfång.

läs mer