bemanning och rekrytering inom kundtjänst.

På Randstad har vi länge hjälpt våra kunder med bemanning och rekrytering inom kundtjänst. Vi har erfarenhet inom varierande branscher och medier. Vår breda kandidatbank gör att vi snabbt kan tillsätta den kompetens ni behöver.

Vi arbetar med alla kompetenser inom kundtjänst som affärsområde, exempelvis inom IT-avdelning samt backoffice- och ekonomifunktioner.

kontakta oss

kundtjänstmedarbetare som kan din verksamhet.

Kundtjänsten är företagets ansikte utåt och ansvarar för en stor del av kundkontakten. I vår tid av konstant uppkoppling är den viktigare än någonsin. Att hitta medarbetare som förstår ditt företags verksamhet och affärsidé och kan förmedla rätt bild av ert företag är otroligt viktigt.

kontakta oss

medarbetare till din kundtjänst - oavsett bransch.

På Randstad har vi lång erfarenhet att hjälpa våra kunder med rekrytering och bemanning inom kundtjänst inom varierande branscher och medier. Vår breda kandidatbank gör att vi snabbt kan tillsätta den kompetens ni behöver.

Vi erbjuder kompetenser inom de flesta medier såsom telefon, webb, e-post, brev och sociala medier. Vi arbetar med alla kompetenser inom kundtjänst, både inom traditionell kundservice men också inom exempelvis 1st line IT-support samt back office- och ekonomifunktioner.

kontakta oss

randstad

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

vi lär känna ditt företag.

För att säkra att du får rätt medarbetare vill vi gärna lära känna din organisation på djupet. Det gör vi med hjälp av en 360-graders analys som kartlägger både företagets och tjänstens profil. Med en analys som grund har vi goda förutsättningar att hitta de bästa kandidaterna.

Som kund har du dessutom en och samma kontaktperson genom hela processen. Det gör att vi får en komplett överblick och förstår ert företag, er affär och vilken medarbetare som matchar er bäst.

kontakta oss

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.

  

workforce360.

  • 2021 Talent Trends Report
    2021 Talent Trends Report När vi nu går in i en förändrad global ekonomi efter ett omtumlat 2020 behöver företagen anpassa och förnya sin kompetensförsörjningsstrategi. Vi har samlat insikter från 850 HR-chefer och ledare på 17 marknader världen över som hjälper företag att forma sin organisation och möta framtidens utmaningar och möjligheter. I rapporten listar vi de 10 främsta arbetsmarknadstrenderna du behöver ha koll på för att kunna anpassa din kompetensförsörjningsstrategi och bli en attraktiv arbetsgivare. Ladda ner den här.
  • mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess
    mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess En av de främsta delarna när det kommer till att bygga en stark personalstyrka är rekryteringsprocessen. Men den är också en viktig del i ditt varumärke som arbetsgivare, och avgörande för att främja mångfald på arbetsplatsen. Varje steg i processen behöver vara inkluderande för att attrahera alla olika målgrupper, och visa dig som en attraktiv arbetsgivare där människor med olika bakgrunder kan känna tillhörighet. Vi har tagit fram en guide som beskriver den rutin vi har utvecklat för att stödja en mångfaldsfrämjande rekryteringsprocess.
  • så introducerar du nya medarbetare på distans
    så introducerar du nya medarbetare på distans En av de många utmaningar som företag världen över ställdes inför till följd av covid-19-pandemin var en stor ökning av antalet distansarbetare. Medan vissa arbetsgivare redan var bekanta med konceptet, var det för många företag en helt ny utmaning att hantera. Introduktionsprocessen är ett exempel. Arbetsgivare som anställer nya medarbetare på distans måste anpassa onboarding-processen så att den även fungerar för distansarbetare. Vi har tagit fram en guide som handlar om hur du lyckas med digital onboarding. Ladda ner den här.