Bemanning & rekrytering inom kundtjänst | Randstad

bemanning och rekrytering inom kundtjänst.

På Randstad har vi länge hjälpt våra kunder med bemanning och rekrytering inom kundtjänst. Vi har erfarenhet inom varierande branscher och medier. Vår breda kandidatbank gör att vi snabbt kan tillsätta den kompetens ni behöver.

Vi arbetar med alla kompetenser inom kundtjänst som affärsområde, exempelvis inom IT-avdelning samt backoffice- och ekonomifunktioner.

kontakta oss

Kundtjänsten är företagets ansikte utåt och ansvarar för en stor del av kundkontakten. I vår tid av konstant uppkoppling är den viktigare än någonsin. Att hitta medarbetare som förstår ditt företags verksamhet och affärsidé och kan förmedla rätt bild av ert företag är otroligt viktigt.

På Randstad har vi lång erfarenhet att hjälpa våra kunder med rekrytering och bemanning inom kundtjänst inom varierande branscher och medier. Vår breda kandidatbank gör att vi snabbt kan tillsätta den kompetens ni behöver.

Vi erbjuder kompetenser inom de flesta medier såsom telefon, webb, e-post, brev och sociala medier. Vi arbetar med alla kompetenser inom kundtjänst, både inom traditionell kundservice men också inom exempelvis 1st line IT-support samt back office- och ekonomifunktioner. 

För att säkra att du får rätt medarbetare vill vi gärna lära känna din organisation på djupet. Det gör vi med hjälp av en 360-graders analys som kartlägger både företagets och tjänstens profil. Med en analys som grund har vi goda förutsättningar att hitta de bästa kandidaterna.

Som kund har du dessutom en och samma kontaktperson genom hela processen. Det gör att vi får en komplett överblick och förstår ert företag, er affär och vilken medarbetare som matchar er bäst.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt medarbetare inom kundtjänst. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

så har vi hjälpt våra kunder

"Fler kontaktvägar inom kundtjänst kräver flexibel personal. När Telia, som driver en av Sveriges största kundserviceverksamheter, behövde en flexibel bemanningspartner fanns Randstad till hands. Tillsammans har vi skapat ett lyckat samarbete och lite av ett ”best practice” i branschen."
– Björn Forsén, bemanningsplanerare på TeliaSonera

läs hela artikeln

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer