bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad.

Vi har gedigen erfarenhet av bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad. Med en omfattande kandidatbas kan vi erbjuda dig rätt kompetens snabbt.

kontakta oss

I den takt den moderna industrin rör sig har det aldrig varit lika viktigt och utmanande att hitta rätt kompetens. Det är inte längre bara en fråga om att ha rätt teknisk kompetens och certifieringar, utan handlar också om att ha förståelse för produktionscykler och att hitta kompetens som matchar branschen och dess unika krav.

kontakta oss

hitta rätt medarbetare snabbt.

På Randstad kan vi branschen och vet att det är under topparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat. Vi har gedigen erfarenhet av att hyra ut och rekrytera personal inom industri, produktion och verkstad. För att kunna hantera snabba förfrågningar arbetar vi proaktivt med att uppdatera vår kandidatbank och intervjua kandidater löpande.

kontakta oss

randstad

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

vi lär känna din verksamhet.

För oss är det viktigt att vi lär känna dig som kund och din organisation för att kunna leverera kvalitativa kandidater. Det gör vi med hjälp av vår 360-modell, som innebär att du alltid har samma kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen.

kontakta oss

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.

  

workforce360.

  • 2021 Talent Trends Report
    2021 Talent Trends Report När vi nu går in i en förändrad global ekonomi efter ett omtumlat 2020 behöver företagen anpassa och förnya sin kompetensförsörjningsstrategi. Vi har samlat insikter från 850 HR-chefer och ledare på 17 marknader världen över som hjälper företag att forma sin organisation och möta framtidens utmaningar och möjligheter. I rapporten listar vi de 10 främsta arbetsmarknadstrenderna du behöver ha koll på för att kunna anpassa din kompetensförsörjningsstrategi och bli en attraktiv arbetsgivare. Ladda ner den här.