Bemanning & rekrytering för industri & produktion | Randstad
Bemanning och rekrytering inom produktion och verkstad

industri, produktion och verkstad

Vi har gedigen erfarenhet av att hyra ut och rekrytera personal inom industri, produktion och verkstad. Med en ständigt uppdaterat kandidatbas kan vi erbjuda dig som kund rätt kompetens snabbt.

bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad

I den takt den moderna industrin rör sig har det aldrig varit lika viktigt och utmanande att hitta rätt kompetens. Det är inte längre bara en fråga om att ha rätt teknisk kompetens och certifieringar, utan handlar också om att ha förståelse för produktionscykler och att hitta kompetens som matchar branschen och dess unika krav.

På Randstad kan vi branschen och vet att det är under topparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat. Vi har gedigen erfarenhet av att hyra ut och rekrytera personal inom industri, produktion och verkstad. För att kunna hantera snabba förfrågningar arbetar vi proaktivt med att uppdatera vår kandidatbank och intervjua kandidater löpande. 

För oss är det viktigt att vi lär känna dig som kund och din organisation för att kunna leverera kvalitativa kandidater. Det gör vi med hjälp av vår 360-modell, som innebär att du alltid har samma kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen.

Randstad finns i hela Sverige och vi kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad med kort varsel. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

så har vi hjälpt våra kunder

"Vi har ett stort behov av flexibel bemanning, vilket Randstads studentpool löser, såväl heltidsbemanning som deltidslösningar. Vi ser tillsammans över behovet och tar ett gemensamt ansvar för utbildning, en lösning som passar oss perfekt."
– Thomas Johansson, produktionschef, Isringhausen

läs hela artikeln >

vi kan hjälpa dig med:

workforce360