Bemanning & rekrytering för industri & produktion | Randstad

bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad.

Vi har gedigen erfarenhet av bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad. Med en omfattande kandidatbas kan vi erbjuda dig rätt kompetens snabbt.

kontakta oss

I den takt den moderna industrin rör sig har det aldrig varit lika viktigt och utmanande att hitta rätt kompetens. Det är inte längre bara en fråga om att ha rätt teknisk kompetens och certifieringar, utan handlar också om att ha förståelse för produktionscykler och att hitta kompetens som matchar branschen och dess unika krav.

På Randstad kan vi branschen och vet att det är under topparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat. Vi har gedigen erfarenhet av att hyra ut och rekrytera personal inom industri, produktion och verkstad. För att kunna hantera snabba förfrågningar arbetar vi proaktivt med att uppdatera vår kandidatbank och intervjua kandidater löpande. 

För oss är det viktigt att vi lär känna dig som kund och din organisation för att kunna leverera kvalitativa kandidater. Det gör vi med hjälp av vår 360-modell, som innebär att du alltid har samma kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen.

Randstad finns i hela Sverige och vi kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom industri, produktion och verkstad med kort varsel. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

 

så har vi hjälpt våra kunder

"Vi har ett stort behov av flexibel bemanning, vilket Randstads studentpool löser, såväl heltidsbemanning som deltidslösningar. Vi ser tillsammans över behovet och tar ett gemensamt ansvar för utbildning; en lösning som passar oss perfekt."
– Thomas Johansson, produktionschef, Isringhausen

läs hela artikeln

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer