det här är randstad.

randstad i Sverige.

Oavsett var i landet du är, finns vi där för dig. Med lokalkontor från Malmö i söder till Kiruna i norr hjälper vi människor och organisationer över hela landet. Vår starka lokala närvaro hjälper oss nå vårt viktiga uppdrag – att hjälpa människor till en utvecklande karriär och företag att hitta rätt medarbetare.

läs mer om oss

randstad - en global jätte.

Randstad i Sverige grundades 2004. Men vår historia globalt sträcker sig mycket längre än så. Randstads resa började redan 1960 i Holland då grundaren Frits Goldschmeding såg att arbetsmarknaden kunde vara både annorlunda och bättre med temporär arbetskraft. Resultatet av hans vision är Randstad - ett världsledande globalt HR-service företag.

se vår globala historia

randstad.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

ett meningsfullt arbete. hos oss.

Som internt anställd hos Randstad har du en unik möjlighet att påverka vårt samhälle positivt. Oavsett vilken roll du har i vår organisation eller var i landet du befinner dig är du en viktig del i att hjälpa människor att nå sin fulla potential genom en meningsfull karriär, och företag att växa och utvecklas med rätt kompetens. På Randstad gör vi skillnad - på riktigt.

läs mer

vårt ansvar i samhället.

För oss är det viktigt att ha en positiv inverkan på vårt samhälle, och vi vet att vi har en position där vi kan göra skillnad. Därför arbetar vi aktivt med bland annat arbetsmarknadsfrågor som rör mångfald och jämställdhet.

läs mer

våra kvalitetsstämplar.

För oss är kvalitet viktigt. Randstad Sverige är auktoriserade av Kompetensföretagen och ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Här kan du läsa mer om våra kvalitetsstämplar och vad de innebär.

läs mer

pressrum.

Här samlar vi våra pressmeddelanden, nyheter och rapporter. Här finner du även kontaktinformation för pressfrågor och liknande.

till pressrummet