om oss

Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder vi lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

2016 förvärvade Randstad det nordiska bemanningsföretaget Proffice Group. Samma höst bytte Proffice namn till Randstad.

Randstad-koncernen har sitt säte i Amsterdam, Holland. Det var här Randstad grundades 1960 och i princip uppfann den flexibla arbetsmarknaden i Holland. Sedan dess har mycket hänt. Storleken gör Randstad till en stabil partner. Men det är den nära, personliga kontakten med våra konsulter och kunder på lokal nivå som är nyckeln till vår framgång.

  Randstad Sverige

  Randstads resa i Sverige startade 2004 i samband med ett förvärv av bemanningsföretaget Arvako. Under åren har vi vuxit och blivit ett av landets ledande HR-service företag och vi finns idag på omkring 40 platser runt om i Sverige.

  Vi har specialiserat oss på att hjälpa företag att rekrytera och hyra in kompetent personal inom ett flertal områden, bland annat försäljning, HR, administration, produktion och logistik.

  vår historia

  1960, året då Randstad grundades, bestod företaget endast av en gammal cykel och två studenter. Men Frits Goldschmeding (grundaren) och Ger Daleboudt hade stora planer. De hade en tro på att arbetsmarknaden kunde förändras och förbättras, bli mer flexibel och att tillfällig arbetskraft var lösningen. Deras dröm blev verklighet. Inom tio år hade Randstad etablerat kontor i fyra länder. Idag är Randstad ett av de mest respekterade HR-serviceföretagen i världen. 

  vårt ansvar i samhället

  För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt. I Sverige arbetar vi aktivt med arbetsmarknadsfrågor både i politiska forum och genom samarbeten med organisationer, framför allt när det handlar om mångfald, jämställdhet och ett tryggt arbetsliv.

  press

  Vid frågor som rör pressrelaser, Randstad Award och övrig marknadskommunikation vänligen kontakta:

  Maria Uggla, PR & presschef, +46 73 357 00 32 eller maria.uggla@randstad.se

  till pressmeddelanden

  Randstad Employer Brand Research

  Randstad Employer Brand Research är världens mest omfattande undersökning inom Employer Branding med 26 medverkande länder. Undersökningen sammanställer vad svenska folket tycker är viktigast när de väljer arbetsgivare och den arbetsgivare som anses vara mest attraktiv att arbeta för får utmärkelsen Randstad Award.

  ISO-certifiering

  För att leva upp till våra konsulters, kunders och kandidaters förväntningar arbetar vi på ett systematiskt sätt med kvalitet och ständiga förbättringar.

  Sedan 1995 är vi ISO-certifierade enligt ISO 9001:2008 – en internationell standard för kvalitetsledningssystem.

  auktorisation

  Vi är auktoriserade av bemanningsföretagen inom bemanning och rekrytering. Auktorisationen innebär att vi som företag lever upp till de krav som ställs av branschen och näringslivet.