vi hjälper er att
hitta rätt ekonom.

Oavsett om du behöver hjälp att anställa en ny medarbetare eller stärka upp ditt team under en tidsbegränsad period kan vi erbjuda en lösning som passar dig. Vi är inte bara specialister inom rekrytering och konsultuthyrning, utan även inom ekonomi och har därför goda möjligheter att hjälpa dig hitta helt rätt ekonom.

kontakta oss

randstad finance.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men ibland är helheten större än summan av delarna. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att ett plus ett blir tre.

hyra ekonom.

När du behöver förstärka din organisation kan du välja att anställa någon direkt. Eller så väljer du att hyra en ekonomikonsult. Det är en smart lösning när behovet är tidsbegränsat, vid ett systembyte eller förändringsprojekt på ekonomiavdelningen, vid korta och långsiktiga toppar, anställningsstopp eller i samband med sjukdom eller föräldraledighet.

rekrytera ekonom.

Varje år rekryterar vi ekonomer till hundratals arbetsgivare i Sverige. Vi har ett stort nätverk av högpresterande ekonomer i olika faser i karriären. Detta i kombination med våra erfarenheter av rekrytering och ekonomi gör att vi kan erbjuda en effektiv, träffsäker rekrytering.

läs mer

vill du anlita en ekonom?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt ekonom. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

kontakta oss

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

rebr2021ekonomer.jpg

attrahera ekonomerna.

Läs vår rapport som ger dig svaret på vad medarbetarna värdesätter hos arbetsgivare inom finanssektorn.

 

ladda ner

omställning och prestationsutveckling.

Vårt dotterbolag Randstad RiseSmart är ett auktoriserat omställningsföretag som erbjuder omställning, outplacement och karriärutveckling.

läs mer

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.