Bemanning och rekrytering inom ekonomi | Randstad

bemanning och rekrytering inom ekonomi, finans och lön.

Vi har ett stort nätverk inom ekonomi, finans och lön. Med vår erfarenhet av bemanning och rekrytering matchar vi de bästa ekonomerna utifrån ditt behov.

Alla företag, stora som små, behöver ekonomer. Samtidigt ställs idag helt nya krav på ekonomerna. Ny teknik i kombination med en föränderlig omvärld och dessutom allt mer kräsna ekonomer innebär att konkurrensen är enorm. Det krävs med andra ord en hel del för att hitta och attrahera rätt kompetens.

Därför har Randstad ett specialistbolag inom just ekonomi: Dfind Finance. De har alltid örat mot marken, håller koll på de senaste trenderna och är specialister på att rekrytera just ekonomer. Dessutom är alla som jobbar hos Dfind Finance själva ekonomer och har arbetat i ledande positioner som ekonomichefer, revisorer eller business controllers. Det gör att de förstår ditt företags behov och era utmaningar samtidigt som de har koll på kandidaterna och deras behov och önskemål.

Du kan anlita Dfind Finance oavsett om du vill hyra in en konsult eller få hjälp med en rekrytering. De är experter på att tillsätta kompetens inom följande områden: 

  • Bank
  • Ekonomistyrning/Controllers
  • Finans
  • Försäkring
  • Ledning
  • Lön
  • Redovisning

Vill du veta mer om hur Dfind Finance kan hjälpa dig att tillsätta rätt ekonom? Fyll i en förfrågan så återkommer vi till dig.

skicka en förfrågan

 

så har vi hjälpt våra kunder

”Att en person ska ha de rätta kvalifikationerna är ganska självklart men minst lika viktigt är personligheten. Det är nog den största utmaningen för ett rekryteringsföretag som inte känner företaget och dess kultur sedan innan, men det har Randstad lyckats bra med och vi är väldigt nöjda med vårt samarbete.”
– 
Maria Johansson, Imf

se alla kundreferenser

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

 

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

 

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer