Bemanning & rekrytering inom sjukvård | Randstad
Bemanning och rekrytering inom sjukvård

sjukvård

Inom Randstad har vi ett specialiserat team som jobbar med bemanning och rekrytering inom sjukvård och hälsa. Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomer och chefer inom sjukvård och hälsa.

bemanning och rekrytering inom sjukvård

På Randstad har vi ett team som arbetar med kompetenser inom sjukvård. När du anlitar oss får du tillgång till specialister som har ett stort kontaktnät, är insatta i branschen och som lägger den tid som krävs för att finna den mest lämpade kandidaten för din organisation. Vi erbjuder ett helhetsansvar för medicinsk bemanning av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, sjukgymnaster och psykologer.

hyr läkare eller sjuksköterska, smidigt och kostnadseffektivt

När vi hjälper dig med bemanning får du bättre kontroll på dina kostnader. Genom snabba, prisvärda och flexibla bemanningslösningar övergår delar av din fasta personalkostnad till rörlig och du kan anpassa kostnaderna utifrån behovet. Vi ger dig flexibilitet och valfrihet. Det är också det som attraherar de bästa läkarna och sjuksköterskorna idag. Innan anställning gör vi alltid en omfattande kvalitetssäkring.

vi hjälper dig att rekrytera inom sjukvård

Varje år rekryterar vi ett stort antal personer i nyckelpositioner inom sjukvård och hälsa. Våra rekryteringskonsulter har branschkunskap och lång erfarenhet av att matcha rätt kompetens mot efterfrågat behov. I kombination med branschkunskap och search använder våra rekryteringsspecialister sig av en gedigen och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt nätverk inom vården samt ett omfattande annonseringspaket för att identifiera och attrahera de allra bästa specialisterna och cheferna inom hälso- och sjukvård.

Vi tar ett totalansvar för alla delar i rekryteringsprocessen från kravprofil till uppföljning.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

kontakta oss

Anna-Lena Jönsson, bemanning läkare
073 343 47 19 eller anna-lena.jonsson@randstad.se

Josefine Kjellgren, bemanning vård
072 523 59 77 eller josefine.kjellgren@randstad.se

Tugba Öztoprak, rekrytering
073 343 44 17 eller tugba.oztoprak@randstad.se

Johan Sandström, affärsområdeschef
073 333 03 42 eller johan.sandstrom@randstad.se

vi kan hjälpa dig med:

workforce360