hitta medarbetarna inom sjukvård och hälsa som räddar liv.

Rätt kompetens är en grundförutsättning för hög vårdkvalitet. Vi hjälper dig att hitta medarbetare som bidrar till en svensk sjukvård i världsklass.

kontakta oss

vårt erbjudande till svenska vården.

Kompetensbristen inom vårdbranschen innebär att det blir allt svårare att attrahera och rekrytera nya medarbetare. Att skapa förtroendefulla relationer med kandidater är en tidskrävande process.

Vi på Randstad Care har ägnat över 20 år åt att bygga nätverk med specialister inom vårdsektorn och vårt viktigaste uppdrag är att säkerställa rätt förutsättningar för att möta behovet i det svenska samhället.

rekrytering inom sjukvård.

Rekrytering av vårdpersonal är ett komplext hantverk. Vi använder oss av en kvalitetssäkrad och transparent process som möjliggör snabba och trygga tillsättningar. Låt oss avlasta när du ska anställa nya medarbetare. Så kan du lägga din tid och fokus på kärnverksamheten.

kontakta oss

hyra läkare och sjuksköterskor.

Har du ett tillfälligt behov av läkare, sjuksköterskor eller annan vårdkompetens? Vid personalbrist, sjukdom, föräldraledighet eller semester kan det vara mest effektivt att hyra specialistkompetens. Våra lösningar är flexibla och anpassas utifrån dina specifika behov.

kontakta oss

om oss

Randstad Care. Vi är inte bara en del av ett av världens största rekyterings- och bemanningsföretag. Vi är även specialister, och en av de största aktörerna, på rekrytering och bemanning i Norden. Vi känner dina nuvarande och framtida medarbetare.

kontakta oss och vi berättar hur vi kan hjälpa dig hjälpa fler.

kontakta oss

rätt chef på plats.

Det spelar ingen roll om det är chefsrekrytering eller interimuppdrag. En chef spelar en oerhört viktig roll - speciellt inom vårdbranschen. Vi kombinerar vår erfarenhet av chefsrekrytering med den gedigna erfarenheten av din bransch för att säkra att ni får rätt person på plats.

vi berättar mer