Bemanning & rekrytering inom sjukvård | Randstad

bemanning och rekrytering inom sjukvård.

Randstads bemanning och rekrytering inom sjukvård och hälsa tillsätter bland annat läkare, sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, socionomerr m.m

På Randstad har vi ett team som arbetar med kompetenser inom sjukvård. När du anlitar oss får du tillgång till specialister som har ett stort kontaktnät, är insatta i branschen och som lägger den tid som krävs för att finna den mest lämpade kandidaten för din organisation. Vi erbjuder ett helhetsansvar för medicinsk bemanning av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, sjukgymnaster och psykologer.

hyr läkare eller sjuksköterska, smidigt och kostnadseffektivt

När vi hjälper dig med bemanning får du bättre kontroll på dina kostnader. Genom snabba, prisvärda och flexibla bemanningslösningar övergår delar av din fasta personalkostnad till rörlig och du kan anpassa kostnaderna utifrån behovet. Vi ger dig flexibilitet och valfrihet. Det är också det som attraherar de bästa läkarna och sjuksköterskorna idag. Innan anställning gör vi alltid en omfattande kvalitetssäkring.

vi hjälper dig att rekrytera inom sjukvård

Varje år rekryterar vi ett stort antal personer i nyckelpositioner inom sjukvård och hälsa. Våra rekryteringskonsulter har branschkunskap och lång erfarenhet av att matcha rätt kompetens mot efterfrågat behov. I kombination med branschkunskap och search använder våra rekryteringsspecialister sig av en gedigen och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt nätverk inom vården samt ett omfattande annonseringspaket för att identifiera och attrahera de allra bästa specialisterna och cheferna inom hälso- och sjukvård.

Vi tar ett totalansvar för alla delar i rekryteringsprocessen från kravprofil till uppföljning.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

skicka en förfrågan

kontakt sjukvård och hälsa

kontakta oss

Josefine Kjellgren, affärsområdeschef
072 523 59 77 eller josefine.kjellgren@randstad.se

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer