Bemanning och rekrytering inom lager och logistik | Randstad

bemanning och rekrytering inom lager och logistik.

Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering inom lager och logistik och kan snabbt leverera kunnig och erfaren personal till din verksamhet.

kontakta oss

Kanske är industri och logistik ett av de mest konkurrensutsatta områdena just nu. Topparna och dalarna är högre och det är stundtals väldigt svårt att planera sin bemanning.

Vi är specialiserade på bemanning och rekrytering inom lager och logistik och vet att det är under topparna som behovet av personal kan komma snabbt och oplanerat. För att kunna hantera snabba förfrågningar arbetar vi proaktivt med att uppdatera vår kandidatbank och intervjua kandidater löpande. Våra konsulter är vana att hoppa in och prestera högeffektivt.

För oss är det viktigt att vi lär känna dig som kund och er organisation för att kunna leverera kvalitativa kandidater. Det gör vi med hjälp av vår 360-modell, som innebär att du som kund alltid har en kontaktperson genom hela processen. På så sätt säkerställer vi att ingenting faller mellan stolarna och att vi har rätt kunskap och förståelse för att kunna göra den bästa matchningen. 

Vi kan hjälpa dig inom:

  • Arbetsledning
  • Brevbäring
  • Lager
  • Logistik
  • Orderplock
  • Planering
  • Reklamation
  • Spedition
  • Transport

Randstad finns i hela Sverige och kan hjälpa dig med bemanning och rekrytering inom lager och logistik med kort varsel. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig. 

skicka en förfrågan

 

så har vi hjälpt våra kunder

"Arbetstoppar uppstår kontinuerligt och vi behöver ha in personal på kort varsel. Därför har vi anlitat Randstad som kompetensförsörjningspartner. De är flexibla och snabbfotade, det har hänt att jag har träffat personer på fredagen som har börjat direkt efter helgen."
– Hanna Snaar, Logistics Manager, Arcam

läs hela artikeln

bemanning.jpg

bemanning.

Våra konsultchefer är experter inom sitt yrkesområde och har ett brett kontaktnät som gör att vi snabbt kan leverera personal som matchar era behov.

läs mer

traffsakerrekrytering-1500x600.png

rekrytering.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk, erfarna samarbetspartners samt ett omfattande annonspaket för att hitta rätt kompetens för just din verksamhet.

läs mer

chefsrekrytering.jpg

chefsrekrytering.

Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig att lyckas.

läs mer