tilläggstjänster vid delrekrytering.

Vi hjälper våra kunder med både hela och delar av rekryteringsprocessen. Nedan kan du läsa om tilläggstjänsterna vi erbjuder.

executive search.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Våra erfarna rekryteringskonsulter hjälper dig hitta ledaren för din verksamhet.

läs mer

second opinion.

Med second opinion får du en objektiv bedöming av din potentiella medarbetare för att säkerställa att hon eller han har kompetenserna som krävs för den aktuella tjänsten.

läs mer

arbetspsykologiska tester.

Arbetspsykologisk testning kan vara till stor nytta för att säkerställa att du får rätt kompetens på plats, samt att matcha kandidater mot din kravprofil.

läs mer

intervjuteknik.

Intervjun är ett kritiskt moment i rekryteringsprocessen och det är viktigt att det blir helt rätt. För att säkerställa detta är det viktigt att rekryterande chef har rätt förutsättningar att genomföra en bra intervju.

läs mer

cv-urval.

CV-urval hjälper dig säkerställa en effektiv och kvalitetssäkrad process. Du sparar tid och behöver varken system och personalresurser som kan hantera ansökningarna.

läs mer

hyra rekryterare.

Befinner sig din verksamhet i en expansiv fas där ni vet att ni kommer att behöva lägga stora resurser på rekrytering? Eller har ni helt enkelt svårt att få tiden att räcka till de rekryteringar som behöver göras för att verksamheten ska utvecklas? Med våra kvalitetssäkrade processer är vi vana att snabbt sätta oss in i olika företagskulturer, system och kompetenser för att förstå just din verksamhet och ert behov.

läs mer

assessment.

Behöver din verksamhet utveckla befintliga medarbetare, till ledare eller andra roller, hjälper vår assessmenttjänst dig att göra urvalet.

läs mer

volymrekrytering.

Vid stora rekryteringar underlättar det att ha automatiserade rekryteringsverktyg och dedikerade team av rekryteringskonsulter.

läs mer

rekrytering till offentlig sektor.

Vi ser till att samtliga lagar och regler som är specifika för offentlig verksamhet beaktas under hela rekryteringen.

läs mer

hör av dig till oss. vi hjälper dig hitta den tilläggstjänsten som gör störst skillnad för din rekrytering.

kontakta oss