varför ska man hyra en rekryterare?

Människorna i en organisation är varje verksamhets viktigaste tillgång. Att kunna attrahera nya medarbetare med rätt kompetens, samt kunna behålla och utveckla dessa är avgörande för organisationens framtida framgång. Att rekrytera är därför en viktig del inom de flesta företag, men det kan vara både svårt och tidskrävande. Ofta belastar det också andra delar i organisationen, såsom exempelvis HR-avdelningen och rekryterande chef.

På Randstad är vi experter på rekrytering. Vi har lång erfarenhet av att matcha rätt kandidat mot rätt tjänst. Vi vet också att er verksamhet är lika unik som medarbetarna vi tillsätter, och erbjuder därför skräddarsydda upplägg som är anpassade efter dig och din organisation, där vi antingen kan sitta på plats ute hos dig eller vara digitala.

Med våra kvalitetssäkrade processer är vi vana att snabbt sätta oss in i olika företagskulturer, system och kompetenser för att förstå just din verksamhet och ert behov.

när ska man hyra en rekryterare?

Befinner sig din verksamhet i en expansiv fas där ni vet att ni kommer att behöva lägga stora resurser på rekrytering? Eller har ni helt enkelt svårt att få tiden att räcka till de rekryteringar som behöver göras för att verksamheten ska utvecklas? Oavsett vilka dina utmaningar är så hjälper vi dig att frigöra tid till din kärnverksamhet. Att rekrytera är vår - och det är det vi gör allra bäst.

hur går det till?

Utifrån ditt behov presenterar vi en rekryterare som matchar just ditt behov. Kanske ska din verksamhet rekrytera en särskild kompetens där det är viktigt att vår rekryterare snabbt förstår de olika rollerna, eller så är det kanske vissa delar i en process ni behöver extra stöttning i. Våra rekryterare är specialiserade inom sina kompetensområden, och även effektiva och vana att snabbt sätta sig in i olika företagskulturer, system och kompetenser.

human forward

vi hjälper människor att utvecklas och nå en meningsfull karriär, och företag att växa med rätt kompetens för just deras verksamhet.

hör av dig till oss. vi berättar gärna mer om hur en rekryterare på plats kan underlätta för verksamheten.

kontakta oss