er verksamhet är lika unik som medarbetarna vi tillsätter.

För att din verksamhet ska vara konkurrenskraftig på marknaden är dina medarbetare en viktig framgångsfaktor. Oavsett vilket personalbehov du har hittar vi en lösning som passar just dig.

kontakta oss

randstad

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

skräddarsydda lösningar.

Oavsett vilken bransch ditt företag verkar inom eller vilket personalbehov du har kan vi erbjuda en lösning som passar just din verksamhet. Medarbetarna är ett företags största investering och det är viktigt att det blir helt rätt. Vi hjälper dig gärna, vare sig du är i behov av flexibel personalstyrka, specialistkompetens eller stöd när marknaden förändras.

läs mer

vi hjälper dig att hitta den rätta.

Hör av dig till oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt medarbetare.

kontakta oss

randstad-professionals_navy.jpg

fokus på specialistkompetens.

Inom ekonomi, IT, Life Science och teknik är kompetensbristen större än någonsin. Därför har vi fokus på just dom områdena. Läs mer om vilka lösningar vi kan erbjuda dig genom Randstad Finance, Randstad Technologies, Randstad Life Sciences och Randstad Engineering.

 

läs mer

Randstad Engineering.jpg

randstad engineering.

Att hitta rätt är en ingenjörskonst. Vi är specialister inom såväl HR som teknik och hjälper dig hitta ingenjören du söker. Med vårt stora nätverk av kandidater i kombination med vår starka specialisering hittar vi helt rätt.

 

läs mer

Randstad Finance.jpg

randstad finance.

Den rätta ekonomen är en på miljonen. Vi hjälper dig att hitta den. Med expertis inom såväl HR som ekonomi, i kombination med ett stort globalt nätverk av kandidater, kan vi erbjuda en lösning som passar just dig.

 

läs mer

Randstad Life Sciences.jpg

randstad life sciences.

Att hitta rätt naturvetare är en vetenskap i sig. Men inte för oss. Vi är specialiserade, både inom HR men också på kompetenser inom life science och kan därför erbjuda en lösning som passar just dig.

 

läs mer

Randstad Technologies.jpg

randstad technologies.

Att hitta rätt IT-kompetens kan vara både utmanande och tidskrävande. Vi hjälper dig. Med vår starka specialisering inom IT, i kombination med vår expertis inom HR, hittar vi specialisten du behöver.

 

läs mer

bygg ett starkt employer brand.

För att attrahera rätt personal behöver du veta vad som driver och motiverar de personer du vill anställa. Du behöver dessutom veta hur du ska lyfta de kvaliteterna i ditt varumärke. I Randstad Employer Brand Research får du kunskap om vad svenskarna anser vara viktigast i valet av arbetsgivare.

läs mer

lönsammateam.jpg

lönsamma team.

Baserat på vår erfarenhet av bemanning har vi utarbetat en modell för att bygga lönsamma team. Ladda ner vår guide för att få tips och råd när du ser över kompetensbehovet.

ladda ner

träffsäker-rekrytering.jpg

träffsäker rekrytering.

Nu finns våra bästa tips för en träffsäker rekrytering sammanställda i en värdefull guide.

ladda ner

så har vi hjälpt våra kunder.

Bemanning vid produktionstoppar, chefsrekryteringar till toppositioner, drift av en hel avdelning - vi har haft många spännande och utmanande uppdrag genom åren. Ta del av några av de resor vi gjort med våra kunder.

läs mer

vårt ansvar i samhället.

För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt. I Sverige arbetar vi aktivt med arbetsmarknadsfrågor både i politiska forum och genom samarbeten med organisationer, framför allt när det handlar om mångfald, jämställdhet och ett tryggt arbetsliv.

läs mer

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan