er verksamhet är lika unik som medarbetarna vi tillsätter.

Idag är rätt kompetens och flexibilitet viktiga framgångsfaktorer för att en verksamhet ska vara konkurrenskraftig. Vi hjälper er hitta rätt personal.

kontakta oss

så säger våra kunder

"Arbetstoppar uppstår kontinuerligt och vi behöver ta in personal på kort varsel. Därför har vi anlitat Randstad som kompetensförsörjningspartner. De är flexibla och snabbfotade, det har hänt att jag har träffat personer på fredagen som har börjat direkt efter helgen."

─ Hanna Snaar, Logistics Manager, Arcam.

läs fler kundreferenser 

bygg ett starkt employer brand

För att attrahera rätt personal behöver du veta vad som driver och motiverar de personer du vill anställa. Du behöver dessutom veta hur du ska lyfta de kvaliteterna i ditt varumärke. I Randstad Employer Brand Research får du kunskap om vad svenskarna anser vara viktigast i valet av arbetsgivare.

läs mer

träffsäker-rekrytering.jpg

träffsäker rekrytering.

Nu finns våra bästa tips för träffsäker rekrytering sammanställda i en värdefull guide.

ladda ner

lönsammateam.jpg

lönsamma team.

Baserat på vår erfarenhet av bemanning har har vi utarbetat en modell för att bygga lönsamma team. Ladda ner vår guide för att få tips och råd när du ser över ditt kompetensbehov.

ladda ner

employer-brand-research.jpg

employer brand research.

Randstad Employer Brand Research ger dig insikterna som du behöver för att lyckas attrahera och behålla de rätta talangerna.

läs mer

hitta kontor.

Kontakta ditt lokala kontor.