er verksamhet är lika unik som medarbetarna vi tillsätter.

För att din verksamhet ska vara konkurrenskraftig på marknaden är dina medarbetare en viktig framgångsfaktor. Oavsett vilket personalbehov du har hittar vi en lösning som passar just dig.

kontakta oss

randstad

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

randstad employer brand research 2022.

Vem är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och vad värdesätter svenska folket allra mest när de väljer företag att arbeta för? Ta del av de senaste insikterna och trenderna inom employer branding som kan hjälpa dig att bygga ett starkt employer brand och att attrahera rätt talanger till din verksamhet.

ladda ner rapporten

skräddarsydda lösningar.

Oavsett vilken bransch ditt företag verkar inom eller vilket personalbehov du har kan vi erbjuda en lösning som passar just din verksamhet. Medarbetarna är ett företags största investering och det är viktigt att det blir helt rätt. Vi hjälper dig gärna, vare sig du är i behov av flexibel personalstyrka, specialistkompetens eller stöd när marknaden förändras.

läs mer

vi hjälper dig att hitta den rätta.

Hör av dig till oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig hitta rätt medarbetare.

kontakta oss

randstads_specialister.jpg

fokus på specialister

Inom ekonomi, IT, Life Science och teknik är kompetensbristen större än någonsin. Därför har vi fokus på just dom områdena. Läs mer om vilka lösningar vi kan erbjuda dig genom Randstad Finance, Randstad Technologies, Randstad Life Sciences och Randstad Engineering.

hur investerar ert bolag i HR-teknologi?

Tekniken inom HR-området utvecklas allt snabbare och arbetsgivare vet hur viktig innovation är för att ligga steget före. Så var står ditt företag?

gör testet

safely back to work in the new normal.

Världens tre största HR-tjänsteföretag, Randstad, Adecco och Manpower, har skapat en unik allians "safely back to work in the new normal" i syfte att möjliggöra en säker återgång till arbetsmarknaden för både företag och anställda vid rätt tillfälle.

läs mer

bygg ett starkt employer brand.

För att attrahera rätt personal behöver du veta vad som driver och motiverar de personer du vill anställa. Du behöver dessutom veta hur du ska lyfta de kvaliteterna i ditt varumärke. I Randstad Employer Brand Research får du kunskap om vad svenskarna anser vara viktigast i valet av arbetsgivare.

läs mer

lönsammateam.jpg

lönsamma team.

Baserat på vår erfarenhet av bemanning har vi utarbetat en modell för att bygga lönsamma team. Ladda ner vår guide för att få tips och råd när du ser över kompetensbehovet.

ladda ner

träffsäker-rekrytering.jpg

träffsäker rekrytering.

Nu finns våra bästa tips för en träffsäker rekrytering sammanställda i en värdefull guide.

ladda ner

2020 Talent trends report_606.jpg

talent trends report.

Har ni resurserna och visionen som krävs för att uppnå era medarbetares fulla potential? Ladda ner senaste Talent trends report och få handfasta tips för att ni ska kunna säkra en personalstyrka som kan svara på företagets behov.

ladda ner

inspirerande föreläsningar och digitala event.

Vår målsättning är att bidra till en bättre arbetsmarknad. Under våra digitala föreläsningar delar vi med oss av kunskap och insikter för att du som arbetsgivare, medarbetare eller arbetssökande ska uppnå framgång och nå dina målsättningar.

se alla webinar här

så har vi hjälpt våra kunder.

Bemanning vid produktionstoppar, chefsrekryteringar till toppositioner, drift av en hel avdelning - vi har haft många spännande och utmanande uppdrag genom åren. Ta del av några av de resor vi gjort med våra kunder.

läs mer

vårt ansvar i samhället.

För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt. I Sverige arbetar vi aktivt med arbetsmarknadsfrågor både i politiska forum och genom samarbeten med organisationer, framför allt när det handlar om mångfald, jämställdhet och ett tryggt arbetsliv.

läs mer

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.