säkra rätt kompetens med executive search.

Vi ser till att hitta, interagera och attrahera dina potentiella medarbetare så att du kan säkra upp din verksamhet med de mest kompetenta medarbetarna.

kontakta oss

ett unikt tillvägagångssätt.

Executive search kräver unika metoder för att uppnå bästa möjliga resultat för din verksamhet och för att hitta dina framtida medarbetare. Vi säkerställer att vi känner din verksamhet och rollen du rekryterar till, för att optimera träffsäkerheten i vårt searcharbete. Vi vet vad som krävs för att lyckas, med hjälp av både långsiktiga relationer och tekniska verktyg kan vi snabbt och träffsäkert presentera kvalitetssäkrade kandidater för dig.

vårt proaktiva arbetssätt.

Vi känner kandidatmarknaden väl och lyssnar aktivt på kandidater i vårt nätverk för att kontakta dem när rätt möjlighet dyker upp. Vårt nätverk har vi byggt upp genom långvariga relationer till både arbetsgivare och arbetstagare. Vårt proaktiva arbetssätt bidrar till att vi vet vad dina potentiella medarbetare söker efter hos en arbetsgivare. På så sätt kan vi göra den bästa möjliga matchen mellan kompetensen som finns på marknaden och de möjligheter som du har skapat inom din verksamhet.

search av ledare och specialister.

Våra rekryteringskonsulter är specialister för specialister, de förstår dina kompetensbehov och det du letar efter till din verksamhet. Oavsett om du söker medarbetare till en chefsposition eller en specialistroll, vet våra rekryteringskonsulter hur de ska ta sig fram för att attrahera de starkaste kandidaterna. Vi kan hantverket inom executive search och har finesserna som behövs för att hitta de kandidater som inte aktivt söker jobb.

executive search som en del av processen.

Vi lägger stolthet i vårt hantverk oavsett om vi gör hela eller delar av rekryteringsprocessen. Executive search väljer du som kund att integrera i vår rekryteringsprocess eller använda den som ett tillägg i din verksamhets egen rekryteringsprocess.

hör av dig till oss. vi berättar gärna mer om hur executive search hjälper dig hitta rätt medarbetare.

kontakta oss