executive search hitta de passiva kandidaterna.


varför ska man använda executive search?

Att genomföra search är Randstads metod för att hitta, interagera och attrahera passiva kandidater till en tjänst. Detta gör vi genom fyra steg som kan integreras i vår rekryteringsprocess eller genomföras som ett tillägg till vår kunds egen rekryteringsprocess. Searchprocessen är grundlig och systematisk och startar med att behovsanalys och kravprofil är överenskommen med rekryterande chef.

För att hitta de vassaste och mest kvalificerade kandidaterna för ditt behov arbetar vi hårt för att leta och attrahera rätt målgrupp. Vi har ett aktivt kandidatnätverk som består av alla våra rekryteringskonsulters kontakter från Luleå i norr till Malmö i söder, tidigare kandidater, tipsare och andra personer i lokala nätverk. Vi har också en stor, aktiv databas med relevanta kandidater. I denna finns hundra tusentals personer registrerade, varav ca. 60 procent bedöms som aktivt arbetssökande. Varje månad registrerar tusentals kandidater dig för att hitta sitt nästa jobb.

jag vill veta mer

 

human forward

vi hjälper våra kandidater att utvecklas så att de kan ha en meningsfylld karriär, och våra kunder att hitta talangen med rätt kompetens för sin verksamhet.

hitta rätt medarbetare.

Vi lägger stolthet i vårt hantverk oavsett om vi gör hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vi finns här för att hjälpa både företag och människor att nå sin fulla potential.