randstad finance vi hittar en på miljonen.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men ibland är helheten större än summan av delarna. Därför ser vi på Randstad Finance till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att ett plus ett blir tre.

hitta din plats som ekonom.

Största delen av vårt vuxna liv spenderar vi på jobbet. Oavsett ambitioner, senioritetsnivå eller prioriteringar i livet vill de flesta av oss känna att vi har ett meningsfullt arbete - antingen för oss själva eller för samhället i stort. Vi förstår din kompetens, dina utmaningar och vad du vill uppnå i din karriär som ekonom.

hitta ditt jobb

en förlängning av din verksamhet.

Från att hitta kvalificerade medarbetare inom ekonomi, finans och lön till att designa strategier för din personalstyrka så att du kan få ut så mycket som möjligt av dina befintliga och framtida medarbetare. Vi har både erfarenheten och resurserna du söker för att kunna lyfta ditt team, oavsett senioritetsnivå.

läs mer

flexibla och strategiska team med ekonomer.

Vårt fokus är att du ska få ut så mycket som möjligt av dina medarbetare och i förlängningen din verksamhet. Våra konsulter är ambitiösa, erfarna och unikt matchade för din verksamhet och ditt behov. De sätter sig snabbt in i arbetet och bidrar till att lyfta ditt team med specialistkompetens så att du kan fokusera på affären.

läs om konsulthyra

stärk upp verksamheten med ekonomer.

Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är ett förtroende som vi tar på största allvar. Att rekrytera ekonomer är ett gediget hantverk som vi levererar med engagemang, effektivitet och kvalitet.

vår rekryteringsprocess

om oss

Randstad Finance är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom ekonomi, finans och lön. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras fulla potential. Vi kallar det human forward.

randstad och mölnlycke inleder partnerskap inom kompetensförsörjning.

2021-03-31 | Mölnlycke, världsledande inom medicinteknik, etablerar ett nytt Global Business Service centre i Göteborg vilket innebär omkring 20 – 30 nya arbetstillfällen i regionen. För att säkerställa tillgång till rätt kompetens har Mölnlycke valt att ingå partnerskap med Randstad, världsledande inom rekrytering och konsultuthyrning med utpräglad specialisering inom ekonomi och IT.

till pressmeddelandet

konsultchef finance.jpg

konsultverksamheten från insidan.

Vi träffar Helena Ålander och Lena Reichard som båda arbetar som konsultchefer, som berättar mer om varför man som ekonom väljer att bli konsultchef, hur en drömförfrågan från en kund ut och varför de har så nöjda och välmående konsulter.

 

läs artikeln

trendspaning inom finance.jpg

trendspaning inom finance.

Vilka är de främsta trenderna inom ekonomi, hur har covid-19-pandemin påverkat branschen och hur ser de på framtiden? Här får vi veta mer om just det.

 

läs artikeln

Ekonomen som startade sin karriär i ett främmande sverige.jpg

göra karriär i nytt land.

Det finns många skäl till att man måste börja på en helt ny karriärresa. För vissa innebär det samtidigt att påbörja ett nytt liv. Det var vad vår konsult Goubran Khoury gjorde när han kom till Sverige från det krigsdrabbade Syrien.

läs artikeln

framtidens ekonomitalang.

Randstad Future Talent Trainee är vårt traineeprogram som utvecklar framtidens specialister och ledare.

attrahera ekonomerna.

Läs vår rapport som ger dig svaret på vad medarbetarna värdesätter hos arbetsgivare inom finanssektorn.

ladda ner

vårt samhällsansvar.

För oss är det viktigt att ha en positiv inverkan på vårt samhälle, och vi vet att vi har en position där vi kan göra skillnad. Våra business principles leder oss i vårt arbete och vi arbetar aktivt med bland annat arbetsmarknadsfrågor som rör mångfald och jämställdhet.

läs mer

women innovating professionals.

Med ett utpräglat fokus på ledarskapsutveckling och tech är WIP ett karriärnätverk för kvinnor som arbetar i ledande positioner och som vill rusta sitt ledarskap för framtiden.

läs mer