hyr en ekonom konsultuthyrning.

När du behöver förstärka din organisation kan du välja att anställa någon direkt. Eller så väljer du att hyra en ekonomikonsult. Det är en smart lösning när behovet är tidsbegränsat, men det finns också andra fördelar som du kanske inte tänker på.

skicka en förfrågan

vi ser till att du får rätt ekonom.

Vi genomför alltid en omfattande kvalitetssäkring av våra ekonomikonsulter innan anställning. Vi säkerställer kompetens, personlighet och erfarenhet hos våra konsulter. Detta skapar en trygghet för såväl kunder som konsulter.

våra konsulter.

Fördelarna med att hyra en ekonomikonsult är många. Alla känner vi oss lite extra entusiastiska när vi är nya på ett jobb. För en ekonomikonsult är chansen stor att den känslan aldrig hinner avta. Många av våra konsulter har dessutom samlat på sig erfarenhet från många olika arbetsplatser, vilket minskar risken att fastna i invanda tankegångar. De är också vana vid att snabbt sätta sig in i nya frågeställningar, utmaningar, företag och verksamheter.

så kvalitetssäkrar vi våra konsulter:

  • Minst två referenser
  • Kreditupplysning samt utdrag ur belastningsregistret
  • Färdighetstester inom ekonomi och lön
  • Bakgrundskontroll vid tillsättning av chefer

vår viktigaste medarbetare.

Våra ekonikonsulter är väldigt viktiga för oss. För att de ska utvecklas hos oss erbjuder vi dem kompetensutveckling via olika samarbetspartners, med ett brett och gediget utbud av utbildningar och nätverksträffar. Minst lika viktigt är det att våra ekonomikonsulter trivs hos oss. Vi finns därför ofta på plats ute hos våra kunder för att kunna stötta både konsulten och kunden. Dessutom samlas vi kring återkommande aktiviteter, såsom konsultträffar, olika nätverk och frukostträffar på vårt kontor.

vill du anlita en ekonomikonsult?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt ekonom. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

kontakta oss

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

rebr2021ekonomer.jpg

attrahera ekonomerna.

Läs vår rapport som ger dig svaret på vad medarbetarna värdesätter hos arbetsgivare inom finanssektorn.

 

ladda ner

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning med konsulter för din verksamhet.