interim management tillfällig ledare.

Behöver du en tillfällig ledare eller specialist? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef eller specialist för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

om interim management.

För dig som behöver en tillfällig ledare eller specialist i tider av förändring, under en rekrytering, för ett projekt eller en planerad eller oplanerad frånvaro. Interim Management handlar just om att lösa tillfälliga behov med erfarna konsulter.

vårt erbjudande.

Randstad har ett stort nätverk av nischade profiler. Våra interimschefer och specialister är kompetenta och erfarna konsulter som har valt Interim Management som en egen karriärväg. De gillar utmaningen, variationen och flexibiliteten det innebär att vara konsult och behöver ingen lång inkörningsperiod. På så vis kan vi, på kort varsel, hjälpa er att under en flexibel tidslängd hitta rätt chef och specialist med erfarenhet från den situation ni befinner er i.

kontakta oss

nationellt och internationellt.

Som ett av världens största HR-serviceföretag har Randstad ett omfattande nätverk, både nationellt och internationellt, som vi använder för att hitta den bästa kompetensen. Vare sig du söker personal på nationell eller internationell nivå kan vi hjälpa dig.

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig med att rekrytera en tillfällig ledare.

  

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster. Vi hjälper er hitta rätt medarbetare.

artiklar om ledarskap.

  • så introducerar du nya medarbetare på distans
    så introducerar du nya medarbetare på distans En av de många utmaningar som företag världen över ställdes inför till följd av covid-19-pandemin var en stor ökning av antalet distansarbetare. Medan vissa arbetsgivare redan var bekanta med konceptet, var det för många företag en helt ny utmaning att hantera. Introduktionsprocessen är ett exempel. Arbetsgivare som anställer nya medarbetare på distans måste anpassa onboarding-processen så att den även fungerar för distansarbetare. Vi har tagit fram en guide som handlar om hur du lyckas med digital onboarding. Ladda ner den här.
  • så lyckas du med den digitala onboardingen
    så lyckas du med den digitala onboardingen Att säkerställa att dina nya medarbetare får den bästa möjliga starten hos dig är avgörande för aspekter såsom motivation, engagemang och viljan hos medarbetaren att stanna kvar hos dig. Därför är en omfattande och kvalitativ onboarding av högsta vikt. Men hur lyckas man egentligen med det nu när vi inte träffas i lika hög utsträckning som tidigare, och hur får du dina nya medarbetare att känna engagemang och tillhörighet till organisationen?
  • så får du nya kollegan att känna sig välkommen på distans
    så får du nya kollegan att känna sig välkommen på distans Att få nya medarbetare att känna sig välkomna och inkluderade redan från dag ett är ett drömscenario för de allra flesta ledare och chefer som utökar teamet med nya talanger. Det är dessutom avgörande för aspekter såsom motivation, engagemang och viljan hos medarbetaren att stanna kvar hos sin nya arbetsgivare.