rekrytera ekonom effektivt och träffsäkert.

Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är ett förtroende som vi tar på största allvar. Att rekrytera ekonomer är ett gediget hantverk som vi levererar med engagemang, effektivitet och kvalitet.

skicka förfrågan

rätt ekonom på plats.

Varje år rekryterar vi ekonomer till hundratals arbetsgivare i Sverige. Vi har ett stort nätverk av högpresterande ekonomer i olika faser i karriären. Detta i kombination med att våra rekryteringskonsulter har erfarenhet av både ekonomi och rekryteringsarbete gör att vi kan erbjuda en effektiv och träffsäker rekrytering.

vårt arbetssätt.

Vi använder oss av en gedigen och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett stort nätverk av ekonomer, erfarna samarbetspartners och ett av marknadens bästa paket för annonsspridning på nätet. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur processen kan hjälpa dig.

kontakta oss

stöd med del av rekrytering.

Vill ni hantera rekryteringsprocessen själv kan vi stötta er med enskilda delar av rekryteringsprocessen, exempelvis:

  • Executive search
  • CV-urval
  • Fördjupad kandidat/person-bedömning med tester
  • Personlighets- och färdighetstester
  • Second opinion
  • Bakgrundskontroll

behöver du hjälp att rekrytera en ekonom?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt ekonom. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

kontakta oss

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

rebr2021ekonomer.jpg

attrahera ekonomerna.

Läs vår rapport som ger dig svaret på vad medarbetarna värdesätter hos arbetsgivare inom finanssektorn.

 

ladda ner

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik rekryteringslösning för din verksamhet.