chefsrekrytering och executive search.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

kontakta oss

lång erfarenhet.

Randstad har rekryterat chefer till ledande befattningar i decennier. Våra uppdragsgivare är allt från stora koncerner till mindre företag och vi arbetar med chefsrekrytering över hela Sverige. 

Vi är en trygg och strategisk samarbetspartner som hjälper er att hitta framgångsrika ledare med rätt egenskaper och kompetens.

stort nätverk.

Vi har ett omfattande nätverk och är en seriös partner till kandidater som söker sin nästa utmaning i yrkeslivet. För oss är det viktigt att ha fokus på att alla våra kandidater känner sig väl bemötta. Vi jobbar för att kandidaten ska få en så bra upplevelse som möjligt av rekryteringsprocessen, på vägen till ett nytt jobb.

kontakta oss

om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster. Vi hjälper er hitta rätt medarbetare.

vår process.

 • behovsanalys för att säkerställa uppdragets karaktär och kravprofilen för tjänsten.
 • arbetsmetod för viss chefsrekrytering lämpar sig annonsering och i andra fall genomför vi enbart executive search. 
 • intervju sker enligt vår kvalitetssäkrade kompetensbaserade intervjumetodik för chefsrekrytering.
 • kompetenssäkring vi genomför kvalitetssäkrade tester, grundlig referenstagning samt bakgrundskontroll. Vid behov även Assessment.

kontakta oss

så hittar vi rätt ledare.

Randstad har stor erfarenhet av att analysera verksamheter och skapa en träffsäker och omfattande kravprofil.

Våra seniora rekryteringskonsulter är experter på personlighets- och begåvningstester och att validera testresultat. Vår djupgående kompetens när det gäller personbedömning ger dig en trygghet vid valet av nya ledare.

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig chefsrekrytering och executive search.

  

workforce360: rekrytering

 • mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess
  mångfald och rekrytering i vår rekryteringsprocess En av de främsta delarna när det kommer till att bygga en stark personalstyrka är rekryteringsprocessen. Men den är också en viktig del i ditt varumärke som arbetsgivare, och avgörande för att främja mångfald på arbetsplatsen. Varje steg i processen behöver vara inkluderande för att attrahera alla olika målgrupper, och visa dig som en attraktiv arbetsgivare där människor med olika bakgrunder kan känna tillhörighet. Vi har tagit fram en guide som beskriver den rutin vi har utvecklat för att stödja en mångfaldsfrämjande rekryteringsprocess.
 • från labbet till kompetensbranschen - det här är våra konsultchefer
  från labbet till kompetensbranschen - det här är våra konsultchefer Randstad Life Sciences är specialister på kompetenser inom life science, som är en tvärvetenskaplig forskningsgren som innefattar ett brett fält av yrkesroller med grund inom kemi och/eller biologi. I den här artikeln får du lära känna oss som arbetar här lite bättre. Våra medarbetare Ann Rütt som är Sales Consultant och Patricia Torregrosa som är Senior Konsultchef berättar om varför man som naturvetare väljer att börja arbeta med kompetensförsörjning.
 • träffa konsultcheferna på randstad finance
  träffa konsultcheferna på randstad finance Randstad Finance är specialiserade på kompetenser inom ekonomi, finans och lön. I den här artikeln får vi lära känna konsultverksamheten i Stockholm lite bättre. Vi träffar Helena Ålander och Lena Reichard som båda arbetar som konsultchefer, som berättar mer om varför man som ekonom väljer att bli konsultchef, hur en drömförfrågan från en kund ut och varför de har så nöjda och välmående konsulter.