registrera CV

Genom att registrera ditt CV och skapa en profil hos oss gör du dig tillgänglig som jobbsökande utan att ansöka till ett specifikt jobb. För att registrera dig behöver du ha ett aktuellt CV till hands i formatet word, pdf eller rtf.

När du väl registrerat dig kan du när som helst logga in på Mitt Randstad och själv ändra dina uppgifter. Där kan du även spara intressanta jobb, skapa jobbevakningar och kontrollera om din ansökan kommit fram till oss.

När vi rekryterar går vi först igenom vilka som har sökt till tjänsten. Därför rekommenderar vi dig att aktivt söka de tjänster du är intresserad av. Men det händer att vi snabbt behöver tillsätta jobb utan att annonsera. Genom att hålla dina uppgifter uppdaterade ökar chanserna att vi kontaktar dig om du passar för en sådan tjänst.

Har du en funktionsnedsättning och har särskilda behov vid registrering? Klicka här.

registrera ditt CV nedan

Jag samtycker till att mina personuppgifter registreras och behandlas för att hantera registreringen/ansökan i enlighet med gällande Integritetspolicy och i övrigt i enlighet med lag. Läs mer om vår integritetspolicy här

Har du problem med registreringen? Klicka här för att kontakta vår support.