randstad engineering att hitta rätt är en ingenjörskonst.

Med en väl beprövad process, och expertis inom såväl personalvetenskap som teknik, hjälper vi dig hitta helt rätt.

hitta rätt som ingenjör.

Som ingenjör tillhör du de mest eftertraktade yrkesprofilerna på dagens arbetsmarknad. Din kompetens är avgörande för många företags framtida framgång och du har stor chans att göra en skillnad på riktigt för vårt samhälle. Men det viktigaste av allt är den skillnad som rätt arbetsplats kan göra för dig. Att du får utvecklas och nå din fulla potential. Som din karriärpartner hjälper Randstad Engineering dig att hitta just det oavsett vilken anställningsform du önskar.

hitta jobb

en förlängning av din verksamhet.

På Randstad Engineering har vi både erfarenheten och resurserna som krävs för att lyfta din verksamhet. Från att hitta rätt ingenjör till att utveckla strategier för din kompetensförsörjning för att du ska få ut det mesta av både dina befintliga och framtida medaretare. Oavsett behov skräddarsyr vi en personlig lösning för just din verksamhet.

vårt tillvägagångssätt

de vassaste ingenjörerna - för dagens och framtidens behov.

Ibland är det svårt att förutsäga ett behov eller veta hur långvarigt det kommer att bli. Med en konsultlösning säkrar du den specialistkompetens du behöver under den tid du önskar. Våra konsulter är ambitiösa, erfarna och unikt matchade för din verksamhet och ditt behov, för att snabbt kunna sätta sig in i arbetet så att du kan fokusera på affären.

läs mer om flexibla team

utöka teamet med rätt ingenjör.

Att ha rätt person på rätt plats är en avgörande framgångsfaktor inom alla organisationer. Att hitta er nya medarbetare är ett förtroende vi tar på största allvar. Med engagemang, effektivitet och kvalitet hittar vi helt rätt ingenjör för just din verksamhet.

vår rekryteringsprocess

prata med oss. vi berättar gärna med om hur vi kan hjälpa dig utveckla ditt team med rätt medarbetare.

hör av dig

om oss

Randstad Engineering är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom teknik. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

trendspaning engineering - disclosure.jpg

trendspaning.

Kompetensbristen inom ingenjörsyrket och tekniksektorn har länge varit ett faktum. Men hur ser det ut i branschen för övrigt? Hur har covid-19-pandemin påverkat branschen och vilka andra trender ser våra specialister på Randstad Engineering?

läs mer

framtidens ingenjörer.

Randstad Future Talent Trainee är vårt traineeprogram som utvecklar framtidens specialister och ledare.

vårt samhällsansvar.

För oss är det viktigt att ha en positiv inverkan på vårt samhälle, och vi vet att vi har en position där vi kan göra skillnad. Våra business principles leder oss i vårt arbete och vi arbetar aktivt med bland annat arbetsmarknadsfrågor som rör mångfald och jämställdhet.

läs mer

women innovating professionals.

Med ett utpräglat fokus på ledarskapsutveckling och tech är WIP ett karriärnätverk för kvinnor som arbetar i ledande positioner och som vill rusta sitt ledarskap för framtiden.

läs mer