konsultuthyrning ta in en ingenjör.

Ibland är det svårt att veta exakt när ett projekt startar upp eller när konjunkturen svänger. Detta gör det allt svårare att planera för framtiden. Inom utveckling och produktion är osäkerheten ofta extra hög. Vid dessa tillfällen rekommenderar vi dig därför att ta in en konsult.

skicka förfrågan

kompetensen du söker, när du behöver.

När ni har behov av en specifik kompetens under begränsad tid, vid förändringsprojekt, korta och långsiktiga toppar, anställningsstopp eller i samband med sjukdom eller föräldraledighet är det både smart och fördelaktigt med konsultuthyrning. På så vis har du alltid den kompetens du behöver, under den tid du behöver den.

fördelarna är många.

Den bästa medarbetaren kan vara den som inte tänker stanna, och som därför aldrig hinner tröttna på sitt arbete. Alla känner vi oss väl lite extra motiverade när vi är nya på ett jobb. Och för en teknikkonsult är chansen stor att den känslan aldrig hinner avta. Många av våra teknikkonsulter har dessutom samlat på sig värdefull erfarenhet från många olika arbetsplatser vilket minskar risken att fastna i gamla invanda tankemönster.

kontakta oss

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

2020-karusell-sektorrapporter-engineering-1560x658.jpg

attrahera ingenjörerna.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom ingenjörsektorn.

ladda ner