vi hjälper dig rekrytera ingenjör.

I flera decennier har Randstad Engineering jobbat med rekrytering inom teknik. Vi ser till att våra kandidater matchar din verksamhet på bästa sätt.

skicka förfrågan

vi hjälper dig rekrytera rätt ingenjör.

Rätt medarbetare är avgörande för ett företags framgång. Således är en rekrytering bland de största investeringar som ett bolag kan göra. Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är därför ett förtroende som vi tar på största allvar. För oss är rekrytering är ett gediget hantverk som måste levereras med kompetens, engagemang och kvalitet, något som vi alltid garanterar.

en väl beprövad, kvalitetssäkrad process.

Vi använder oss av en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt nätverk, erfarna samarbetspartners och ett omfattande annonspaket på nätet. Vi kan dessutom erbjuda en omfattande och transparent searchprocess för att hjälpa er hitta helt rätt ingenjör. Våra rekryteringskonsulter själva lång arbetslivserfarenhet från branschen och därför en god förståelse för dina behov.

kontakta oss

vi utgår från dina behov.

Vi tar ett helhetsansvar för alla delar i processen, från kravprofil till uppföljning. Men ibland kan behovet av stöd i en rekrytering variera. Kanske rekryterar du ingenjören själv men behöver avlastning i vissa delar av processen. I de fallen kan vi stötta dig i de delar du behöver, oavsett om det gället CV-urval, bakgrundskontroll, utbildning i intervjuteknik, second opinion eller kvalificerade personbedömningar.

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

2020-karusell-sektorrapporter-engineering-1560x658.jpg

attrahera ingenjörerna.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom ingenjörsektorn.

ladda ner