vilka är med?

Nätverket består av omkring 15 kvinnor per grupp i ledande positioner, alla med personal- och/eller budgetansvar. Ett medlemskap sträcker sig över ett helt år - och du kan fortsätta att vara med, år efter år. WIP är ett nätverk för livet.

ett urval av teman för kommande träffar.

framtiden och människans möte med robotar och AI

Öka din kunskap om robotar, robottekniken och samhällsnyttan! AI och robotik är ett ämne som i framtiden kommer att beröra alla människor, såväl i vardagen som på arbetsplatser. Lyssna till Sofia Thunberg, expert och föreläsare inom AI och robotik, som ger häpnadsväckande och intressanta framtidsutsikter för vart teknologin kan leda.

senaste trenderna inom strategisk management, ledarskap och innovation.

Vilken företagsmentalitet ligger bakom vår tids mest framgångsrika företag och organisationer? Hur bygger man ledarskap och kultur för ständig innovation? Doktor Annika Steiber har studerat flera av världens mest framgångsrika bolag från insidan. Hon har själv varit en framgångsrik ledare på allt från startups till större företag, och är idag en efterfrågad föreläsare och rådgivare. Annika delar med sig av de allra senaste tendenserna inom strategisk management, ledarskap och innovation.

the business of YOU – kickstarta din livsplan

Investerar du tillräckligt i dig själv? Vi lever längre än någonsin och världen förändras allt snabbare. Ny teknologi, nya affärsmodeller och på sikt också nya branscher. Hur ser din livskarriär ut?

The Business of YOU hjälper dig att matcha Den Nya Världen med Din Personliga Livsplan. Business Futuristen Jackie Kothbauer ger oss en omvärldsanalys och personlig verktygslåda för att skapa vår framtid. Jackie Kothbauer är författare, föreläsare och digital profil som har utbildat allt från vd:ar och forskare till präster och programledare i konsten att bli en mer framgångsrik version av sig själv.

utveckla ditt personliga varumärke utifrån sociala medier

Hur lyckas du med sociala medier, och hur bygger du ditt egna och ditt företags framgång online? Det vet Natalie Eriksson, författaren och kommunikationskonsulten som utbildar och inspirerar både företag och studenter inom marknadsföring och sociala medier. Som expert inom området återkommer hon frekvent i media där hon uttalar sig om frågor kopplade till marknadsföring, varumärken och sociala medier. Tillsammans med Instagram och Facebook har hon tidigare drivit ett ledarskapsnätverk, och driver idag ett utbildningsföretag med fokus på digital marknadsföring.

vill du veta mer om karriärnätverket?

Vill du också bli en del av ett inspirerande nätverk där du kan utveckla och framtidssäkra ditt ledarskap? Fyll i formuläret nedan för att få mer information. Du förpliktar dig inte till att bli medlem genom att fylla i detta formulär.

Nätverket Women Innovating Professionals är ett strategiskt initiativ från Randstad. Det syftar till att öka både våra kunders, vår egen och branschens förmåga att attrahera och behålla de bästa talangerna, män såväl som kvinnor. Genom olika initiativ och aktiviteter arbetar vi systematiskt för att öka andelen kvinnor i IT-branschen, stötta chefspositioner och talanger i sin karriär.