women innovating professionals karriärnätverket för kvinnor.

Med ett utpräglat fokus på ledarskapsutveckling och tech är WIP ett karriärnätverk för kvinnor som arbetar i ledande positioner och som vill rusta sitt ledarskap för framtiden.

jag vill veta mer

om women innovating professionals.

WIP är nätverket för dig som arbetar i en ledande position och vill ligga i framkant inom ledarskap och tech. Oavsett vilken typ av ledarroll du har eller vilken bransch du är verksam inom är det avgörande att framtidssäkra ditt ledarskap med personlig utveckling och de senaste insikterna.

jag vill veta mer

det proffsiga och inspirerande nätverket.

Som WIP-medlem är du med i ett nytänkande nätverk där du får knyta nya kontakter, lyssna till föreläsare som inspirerar, utmanar dig som ledare och utbyta erfarenheter med andra personer i liknande positioner som dig. Efter ett års medlemskap i WIP är du inspirerad, energifylld och stärkt i din yrkesroll.

jag vill veta mer

det här får du som medlem i wip:

erfarenhetsutbyte - genom ett aktivt erfarenhetsutbyte delar vi utmaningar och framgångar i arbetet och hjälper varandra att utvecklas. Allt för att du ska kunna jobba bättre och smartare.

inspirerande föreläsare - till de flesta av träffarna bjuder vi in en handplockad gäst som vidgar våra perspektiv, bjuder på framtidsspaning och ger oss inspiration inom olika områden med fokus på ledarskap, personlig utveckling, tech och trender.

teamövningar - vid flera av tillfällena anordnar vi workshops med fokus på övningar som utvecklar vårt ledarskap i allt från ex. svåra samtal, vårt personliga ledarskap, teamutveckling, framtidens ledarskap och trender inom tech.

nätverkande - nätverkande är grundstenen i träffarna med WIP. Varje träff rymmer flera olika stunder för mingel och relationsbyggande, och avslutas med en välsmakande middag på en trevlig restaurang.

jag vill veta mer

vilka är med?

Nätverket består av omkring 15 kvinnor per grupp i ledande positioner, alla med personal- och/eller budgetansvar. Ett medlemskap sträcker sig över ett helt år - och du kan fortsätta att vara med, år efter år. WIP är ett nätverk för livet.

 

ett urval av teman för kommande träffar.

ledarskap och mod – vikten av att våga utmana sig själv som ledare

Få inspiration att ta steget utanför din comfort zone och att göra sådant du aldrig gjort tidigare. Våga utmana dig själv för att kunna växa och komma närmare dina mål och drömmar. Föreläsare är Carolin Solskär, entreprenör, föreläsare och flerfaldigt prisbelönt kommunikatör.

självstyrande team och agila arbetssätt för en vinnande kultur

Hur bygger vi en kultur som främjar innovation? Anna Gullstrand, VP People på Mentimeter och författare till boken “Facilitera” som blev utnämnd till årets HR-bok 2020, berättar utifrån sin egen erfarenhet om att arbeta med neuroledarskap. En metod som systematiskt främjar ledar- och teamutveckling och skapar en lärande och innovativ kultur med självstyrande team.

framtiden och människans möte med robotar och AI

Öka din kunskap om robotar, robottekniken och samhällsnyttan! AI och robotik är ett ämne som i framtiden kommer att beröra alla människor, såväl i vardagen som på arbetsplatser. Lyssna till Sofia Thunberg, expert och föreläsare inom AI och robotik, som ger häpnadsväckande och intressanta framtidsutsikter för vart teknologin kan leda.

 

wip-träffar.

2021

  • 30 september
  • 25 november

2022

  • 20 januari
  • 17 mars
  • 19 maj
  • sommarmingel 30 juni
  • 29 september
  • 24 november

Träffarna hålls i Stockholmsområdet.

  

vill du veta mer?

Vill du också bli en del av ett inspirerande nätverk där du kan utveckla och framtidssäkra ditt ledarskap? Fyll i formuläret nedan för att få mer information. Du förpliktar dig inte till att bli medlem genom att fylla i detta formulär.

  

 

Nätverket Women Innovating Professionals är ett strategiskt initiativ från Randstad. Det syftar till att öka både våra kunders, vår egen och branschens förmåga att attrahera och behålla de bästa talangerna, män såväl som kvinnor. Genom olika initiativ och aktiviteter arbetar vi systematiskt för att öka andelen kvinnor i IT-branschen, stötta chefspositioner och talanger i sin karriär.