randstad future talent - vi utvecklar framtidens talanger.

Genom vårt på marknaden unika traineeprogram får du tillgång till morgondagens talanger, specialister och ledare. Randstad Future Talent Trainee utvecklar framtidens ledare och specialister inom ekonomi, it, teknik och naturvetenskap. Vårt traineenätverk består av framåtsträvande, reflekterande och kompetenta juniora talanger med potential att göra positiv skillnad för din verksamhet, idag och imorgon. Hos oss hyr du en trainee.

därför ska du hyra en trainee.

Våra traineer är drivna och målmedvetna individer med ett dedikerat fokus att utveckla både sig själva och din verksamhet. Genom att hyra in en trainee kombinerar du fördelarna med att ta in en konsult och att själv forma nya medarbetare utifrån era behov och utmaningar. Du får tillgång till en junior talang som kommer in i din verksamhet med färska ögon och nya perspektiv, och som samtidigt vill lära sig och förstå din verksamhet för att ni tillsammans ska utvecklas och nå er fulla potential.

om programmet

Randstad Future Talent Trainee är ett väletablerat koncept där vi satsar på framtidens talanger.

ett utvecklande uppdrag.

Din organisation ger möjligheten till ett utvecklande uppdrag där vår trainee får möjlighet att ta sig an era utmaningar och göra positiv skillnad för din verksamhet. Randstad sköter all administration och hela rekryterings- och anställningsprocessen. Vi minimerar era risker. Vi har nätverket. Vi utvecklar, coachar och utbildar just dina traineer tillsammans med experter som vet vad juniora talanger efterfrågar i arbetslivet.

så investerar randstad i din trainee.

Under de tre år som programmet fortlöper är våra traineer anställda hos Randstad, och får hos oss tillgång till utveckling, vidareutbildning och coachning för att växa till framtidens ledare och specialister. Under det första året är fokus på självreflektion och att växa som individ, medan år två handlar om samarbete och gruppdynamik. Programmets sista år fokuserar på ledarskap, mod och innovation.

vill du veta mer?

kontakta oss