jobba som konsult inom sjukvård.

Konsultyrket är utmanande, utvecklande och flexibelt - men också väldigt tryggt. Vi har alltid dig och din karriär i fokus för att du ska ha en meningsfull karriär där du får växa. Läs mer nedan om varför konsultyrket kan vara rätt karriärväg för just dig.

så är det att jobba som sjuksköterska och konsult.

Tänk att få arbeta med det du brinner för allra mest, ha tydligt uppsatta mål för en utvecklande karriär, och samtidigt ha möjligheten att styra över ditt arbetsliv. Det kan du. Som konsult hos oss har du en unik möjlighet att påverka din egen arbetssituation som sjuksköterska.

lediga uppdrag

vi investerar i dig.

När vi frågade våra sjuksköterskor vad de efterfrågar allra mest var svaret tydligt: möjligheten till kompetensutveckling. Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare och därför kommer vi  från den första januari 2020 att erbjuda kompetensutveckling i form av utbildning till alla våra sjuksköterskor.

vilka är våra kunder?

Vi  på Randstad Care arbetar nationellt och har uppdrag över hela Sverige. Utav de 21 regioner som finns i Sverige har vi idag avtal med 18 stycken. Utöver regionavtal samverkar Randstad Care även med statliga myndigheter, kommuner, privata vårdgivare, techföretag, företagshälsovård samt försäkringsbolag. Som du märker ha vi många olika karriärvägar att erbjuda, där du kan kombinera din passion för vård med en bransch du brinner lite extra för.

hitta arbetsglädjen som konsult.

lediga jobb

har du eget företag?

Vi vill vara din karriärpartner. Många av våra konsulter har eget företag och arbetar som underleverantör till oss. Det som behövs är att företaget innehar svensk F-skattsedel. Vill du veta mer om hur det fungerar får du gärna höra av dig till oss.

kontakta oss.

Oavsett om du letar efter nya medarbetare eller ett nytt jobb vill vi gärna prata med dig. Kontakta oss så pratar vi om hur vi kan göra den svenska vården bättre tillsammans.

Jennie Strömqvist
Director Randstad Care
072 50 04 890 eller jennie.stromqvist@randstad.se