konsultlösningar vid tidsbegränsat behov.

Att hitta rätt medarbetare kan vara både svårt och tidskrävande. Vi hjälper dig. Våra konsultlösningar är ett smart alternativ när behovet är tidsbegränsat. Vi hittar kompetensen du behöver, för tidsperioden du önskar. 

skicka förfrågan

då passar en konsultlösning.

Det blir svårare och svårare att hitta rätt medarbetare. Inom ekonomi, IT, naturvetenskap och teknik är det extra svårt. Ibland är det också vara svårt att förutse hur långt behovet av specialistkompetens är, såsom vid förändringsprojekt, korta och långsiktiga toppar, eller i samband med föräldraledighet eller sjukskrivning. I sådana fall  är våra konsultlösningar ett smart alternativ för att stärka upp ditt team med kompetensen du behöver under tidsperioden du önskar.

kontakta mig

om randstad.

Vi har hjälpt våra kunder med konsultlösningar i snart 60 år, men det är inte det viktigaste. Vi vet vad som händer på arbetsmarknaden, vi lär känna våra kunder och kandidater och ser till att rätt konsult är på rätt arbetsplats.

traineeprogram med morgondagens talanger.

Randstad Future Talent Trainee utvecklar framtidens ledare och specialister inom ekonomi, it, teknik och naturvetenskap. Vårt traineenätverk består av framåtsträvande, reflekterande och kompetenta juniora talanger med potential att göra positiv skillnad för din verksamhet, idag och imorgon. Hos oss hyr du en trainee.

läs mer

teknikkonsult.

Att hitta rätt medarbetare är en ingenjörskonst. Med expertis inom såväl HR som teknik hjälper vi dig. Vid behov av specifik kompetens under en begränsad tid kan vi erbjuda en konsultlösning som passar just dig. 

läs mer

ekonomikonsult.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men ibland är helheten större än summan av delarna. Har du ett tillfälligt personalbehov kan vi hjälpa dig med en konsultlösning. Vi hittar en på miljonen.

it-konsult.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men de avgörande kvaliteterna är inte binära utan personliga. Våra konsultlösningar erbjuder många fördelar och är en smart lösning när ditt behov är tidsbegränsat.

läs mer

konsult inom life science.

Att hitta rätt är en vetenskap i sig. Med en väl beprövad process, och expertis inom såväl HR som naturvetenskap erbjuder vi konsultlösningar inom Life Science för att stärka upp din organisation med specialistkompetensen du behöver under den aktuella tidsperioden.

 läs mer

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik konsultlösning för din verksamhet.