hyr en naturvetare av oss.

Fördelarna med en konsultlösning är många. När ni har behov av en specifik kompetens under begränsad tid, vid förändringsprojekt eller i samband med föräldraledighet är det ett smart alternativ till att anställa.

skicka förfrågan

flexibilitet med konsultlösning.

Ibland är det svårt att veta hur behovet av personal och kompetens kommer se ut i framtiden. Inom forskning och utveckling är osäkerheten ofta extra hög. I dessa fall rekommenderar vi en konsultlösning. På så sätt har du den kompetens du behöver, under den tid du önskar.

fördelar med konsultuthyrning.

Som ny på en arbetsplats känner sig de flesta lite extra motiverade. För en konsult är chansen stor att den känslan aldrig hinner avta. Många av våra konsulter har dessutom bred erfarenhet från många olika arbetsplatser, och en god förmåga att tänka utanför boxen och komma in med färska ögon

kontakta oss

2020 - karusell-sektorrapporter-lifesciences-1560x658.jpg

attrahera naturvetarna.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom life science.

ladda ner

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan