hyr en IT-konsult.

Våra konsultlösningar erbjuder många fördelar och är även en smart lösning när behovet är tidsbegränsat.

skicka förfrågan

den perfekta matchningen.

Vi hittar kompetensen du behöver, för tidsperioden du önskar. Våra handplockade IT-konsulter kommer ut till er, utför uppdraget på plats och stannar så länge det behövs. Processen är väldigt enkel. Ni ger oss era kriterier för önskekandidaten, därefter genomför vi urval, intervjuer, tester och referenstagning för den perfekta matchningen.

vi hittar rätt i nätverket.

För att nå de vassaste och mest kvalificerade IT-talangerna för ditt uppdrag arbetar Randstad Technologies hårt för att nå rätt målgrupp. Vi lägger stor vikt vid vårt nätverk som består av Randstad Technologies konsulter, tidigare kandidater, tipsare och andra personer med IT-koll. För de kandidater som aktivt söker jobb använder vi även riktad annonsering i noggrant utvalda medier.

hitta rätt

fördelarna med en IT-konsultlösning.

Alla känner vi oss väl lite extra entusiastiska när vi är nya på ett jobb. Och för en IT-konsult är chansen stor att den känslan aldrig hinner avta. Dessutom har många av våra konsulter samlat på sig värdefull erfarenhet från många olika arbetsplatser, vilket minskar risken att fastna i gamla invanda tankegångar.

vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med konsultuthyrning inom IT. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

2020 - karusell-sektorrapporter-IT-1560x658.jpg

attrahera IT-kompetens.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom IT-sektorn.

ladda ner