vi hittar rätt IT-kompetens för dig.

Att hitta de rätta talangerna inom IT kan vara både svårt och tidskrävande, samtidigt som behovet ofta är stort. Oavsett om du behöver anställa en ny medarbetare eller stärka upp ditt team under en tidsbegränsad period kan vi erbjuda en lösning som passar dig. Vi är specialister inom både rekrytering och konsultuthyrning såväl som IT, vilket är anledningen till att vi så ofta hittar helt rätt.

skicka förfrågan

randstad technologies.

Visst är kvalifikationer viktigt. Men de avgörande kvaliteterna är inte binära utan personliga. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att det synkar felfritt. 

hyr en IT-konsult.

När du behöver IT-kompetens kan du anställa någon direkt. Eller så kan du hyra en IT-konsult. Konsultlösningar erbjuder många fördelar och är även en smart lösning när behovet är tidsbegränsat.

läs mer

rekrytera it-specialist.

Att rekrytera IT-specialister är svårt och tar ofta tid, och helst vill du kanske att din nya medarbetare skulle ha börjat redan igår. Vi hjälper dig. Anledningen till att vi är så bra på rekrytering inom IT är att vi själva är specialister. Därför vet vi vad som krävs och har både erfarenheten och det rätta nätverket för att hitta den kompetens inom IT som du behöver.

läs mer

vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med rekrytering inom IT. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

2020 - karusell-sektorrapporter-IT-1560x658.jpg

attrahera IT-kompetens.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom IT-sektorn.

ladda ner

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

omställning och prestationsutveckling.

Randstad RiseSmart är en del av Randstad-koncernen och är ett auktoriserat omställningsföretag som erbjuder omställning, outplacement och karriärutveckling.

läs mer