inhouse services storskalig bemanning

Inhouse Services är ett bemanningskoncept som innebär att vi skapar skräddarsydda lösningar för storskaliga behov. Konceptet bygger på samma metoder som LEAN där vi i samarbete med våra kunder skapar de mest kostnadseffektiva lösningarna för flexibilitet.

kontakta oss

tydlig processledning.

När det gäller mer omfattande volymlösningar för bemanning har Randstad utvecklat ett unikt koncept, Randstad Inhouse Services (RIS). Lösningen innebär en skräddarsydd HR-process; från rekrytering, urval och introduktion till planering, ledning och uppföljning. Storskalig bemanning kräver processledning, vilket vi är specialister på.

inhouse team för ditt behov.

Vi sätter upp ett eget inhouse-team dedikerat för dina behov. Teamet består av kundansvarig, processansvarig, personalansvarig och personalassistent. Teamet finns på plats i dina lokaler och arbetsleder konsulterna i det dagliga arbetet. Inhouse teamet gör även introduktionen, går igenom alla rutiner och arbetstränar konsulterna på plats. Tack vare att vi har personal hos kunden minimeras vi-och-de-känslan. Vi kommer nära kundens verksamhet och förstår din organisationens behov på djupet.

kontakta oss

kostnadskalkylatorn.

Vi kan hjälpa ditt företag att åstadkomma kostnadsbesparingar genom att ta hand om rekrytering och hantering av din tillfälliga personalstyrka.  Om du är nyfiken på att veta vilka potentiella kostnadsbesparingar du kan göra kan du använda vår kalkylator. Det tar bara 5 minuter och du får svar direkt.

beräkna här

därför randstad.

Vi har hjälpt våra kunder med bemanningslösningar i snart 60 år, men det är inte det viktigaste. Vi vet vad som händer på arbetsmarknaden, vi lär känna våra kunder och kandidater och kan leverera exakt rätt person till rätt arbetsplats.

vår kandidatpool.

Randstad Inhouse Services jobbar för att ständigt ha ett flöde av kandidater som intervjuas och kompetenssäkras för att bygga en pool av konsulter som är redo att jobba hos dig. Uppföljning är viktigt för oss och vi mäter löpande standardiserade KPI:er och nyckeltal för att säkra ökad produktivitet, minskad sjukfrånvaro och mer motiverade medarbetare.

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa dina personalbehov med inhouse services. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en förfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

3 insikter för att engagera tillfällig personal.

Flexibel arbetskraft är avgörande för många företags framtida framgång. Men att attrahera och engagera sina tillfälliga medarbetare skiljer sig jämfört med den permanenta arbetsstyrkan. Om du vill skapa engagemang hos din tillfälliga personal och få dem att välja dig framför andra uppdragsgivare bör du fokusera på följande tre områden:

  • Skapa ett kandidatnätverk
  • Förbättra ditt arbetsgivarvarumärke för tillfällig personal
  • Vårda dina långsiktiga relationer

ladda ner guiden

  

lämna dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort. 

Fyll i dina uppgifter markerade med * så återkommer vi till dig inom kort för att se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt och skapa en unik lösning för din verksamhet.

  

hitta kontor.

Välj ditt lokala kontor.