randstad life sciences att hitta rätt är en vetenskap i sig.

Visst är kvalifikationer viktigt, men vi tror att personkemi är avgörande. Därför ser vi till att träffa och lära känna såväl kunder som kandidater. Först då kan vi vara säkra på att vi har en bra match.

hitta din plats som naturvetare och ingenjör.

Som naturvetare har du en mängd möjligheter karriärmässigt. Men vilken väg ska du gå? Vi på Randstad Life Sciences vill bli din karriärpartner på riktigt - hjälpa dig att hitta rätt plats för dig i arbetslivet oavsett var i karriären du befinner dig. Den där platsen där du får växa och utvecklas, samtidigt som du har roligt. Vi är specialister inom naturvetenskap, med utbildning och arbetslivserfarenhet från branschen, men inte bara det vi är även specialister inom kompetensförsörjning.

hitta jobb

en samarbetspartner.

På Randstad Life Sciences har vi både specialistkunskap, erfarenhet och de resurser som krävs för att din verksamhet ska nå nya höjder. Eftersom vi själva har en bakgrund från life science-branschen förstår vi din verksamhet och dina behov, och kan skräddarsy en personlig lösning som passar ditt företag. Från att hitta rätt naturvetare och ingenjör till att utveckla strategier för din kompetensförsörjning, allt för att du ska få ut det mesta av både dina befintliga och framtida medarbetare.

läs mer

förstärk med en ny kollega.

Att rekrytera inom life science kräver kunskap och förståelse,  både för branschen, kompetensen i sig och inte minst för din verksamhet och ert behov. På Randstad Life Sciences är vi inte bara experter inom naturvetenskap, utan också kompetensförsörjning. Därför kan vi tryggt säga att vi har erfarenheten, kompetensen, resurserna och viljan att hitta helt rätt naturvetare och ingenjör för din verksamhet.

prata med oss. vi berättar gärna med om hur vi kan hjälpa dig utveckla ditt team med rätt medarbetare.

hör av dig

om oss

Randstad Life Sciences är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av naturvetare och ingenjörer. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

från labbet till kompetensbranschen - disclosure.jpg

från labbet till kompetensbranschen.

Patricia och Ann har varit våra medarbetare på Randstad Life Sciences under flera år, men är ursprungligen naturvetare. Hur kommer det sig att dom lämnade sina karriärer som naturvetare till fördel för kompetensbranschen?

läs artikeln

trendspaning life sciences - disclosure.jpg

trendspaning inom life science.

Life Science är en bransch som är i ständig utveckling, vilket ju också är hela grunden inom området. Men vilka är de senaste trenderna på marknaden? Vad har hänt de senaste åren och vad kommer att hända härnäst?

läs artikeln

framtidens naturvetare och ingenjörer.

Randstad Future Talent Trainee är vårt traineeprogram som utvecklar framtidens specialister och ledare.

vårt samhällsansvar.

För oss är det viktigt att ha en positiv inverkan på vårt samhälle, och vi vet att vi har en position där vi kan göra skillnad. Våra business principles leder oss i vårt arbete och vi arbetar aktivt med bland annat arbetsmarknadsfrågor som rör mångfald och jämställdhet.

läs mer

women innovating professionals.

Med ett utpräglat fokus på ledarskapsutveckling och tech är WIP ett karriärnätverk för kvinnor som arbetar i ledande positioner och som vill rusta sitt ledarskap för framtiden.

läs mer