rekrytering inom life science.

Att rekrytera inom naturvetenskap kräver god kunskap och förståelse för både branschen och ert specifika behov. Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet inom området och har därför både kunskapen och förståelsen för att kunna säkra en perfekt matchning.

skicka förfrågan

rekrytering handlar om kemi.

Men likväl är kvalifikationer och kompetens avgörande faktorer i en lyckad rekrytering. Därför använder vi oss av en väl beprövad och kvalitetssäkrad process i kombination med ett unikt nätverk, erfarna samarbetspartners och ett omfattande annonspaket på nätet. Detta för att säkra rätt kompetens för ert behov.

vi utgår från dig.

Att hjälpa våra kunder hitta rätt kompetens är ett förtroende som vi tar på största allvar, oavsett om ni behöver hjälp med hela rekryteringsprocessen eller endast ett par delar ur den. Vi tar ett totalansvar för alla delar i processen från kravprofil till uppföljning. Om du själv rekryterar men behöver avlastning kan vi stötta dig med allt från CV-urval, bakgrundskontroll och utbildning i intervjuteknik, till second opinion och kvalificerade personbedömningar.

kontakta oss

interim management.

Behöver du en tillfällig ledare? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att man på konsultbasis tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

läs mer

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan