rekrytering inom life science.

Att rekrytera inom naturvetenskap kräver god kunskap och förståelse för både branschen och ert specifika behov. Våra rekryteringskonsulter har själva lång arbetslivserfarenhet inom området och har därför både kunskapen och förståelsen för att kunna säkra en perfekt matchning.

skicka förfrågan

rekrytering handlar om kemi.

Men likväl är kvalifikationer och kompetens avgörande faktorer i en lyckad rekrytering. Därför använder vi oss av en väl beprövad och kvalitetssäkrad process i kombination med ett unikt nätverk, erfarna samarbetspartners och ett omfattande annonspaket på nätet. Detta för att säkra rätt kompetens för ert behov.

vi utgår från dig.

Att hjälpa våra kunder hitta rätt kompetens är ett förtroende som vi tar på största allvar, oavsett om ni behöver hjälp med hela rekryteringsprocessen eller endast ett par delar ur den. Vi tar ett totalansvar för alla delar i processen från kravprofil till uppföljning. Om du själv rekryterar men behöver avlastning kan vi stötta dig med allt från CV-urval, bakgrundskontroll och utbildning i intervjuteknik, till second opinion och kvalificerade personbedömningar.

kontakta oss

kontakta oss.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt personal för ert behov. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.

till förfrågan

chefsrekrytering.

Nyckeln till framgång och lönsamhet är att anställa rätt person till rätt plats, speciellt i ledande positioner. Med kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter samt en kvalitetssäkrad process och omfattande nätverk hjälper vi dig med chefsrekrytering och executive search.

läs mer

2020 - karusell-sektorrapporter-lifesciences-1560x658.jpg

attrahera naturvetarna.

Ladda ner vår globala sektorrapport där vi sammanställt synpunkter från ett representativt urval av respondenter i 30 länder kring vad de värdesätter hos arbetsgivare inom life science.

ladda ner